Τρίποντο κορυφής της Ίντερ απέναντι στη Ρόμα

Metrosport Team23 Απριλίου 2022

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης απέναντι στη Ρόμα, της οποίας επικράτησε με 3-1 στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A.

Το σκορ για την ομάδα του Μιλάνου άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Ντάμφρις, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μπρόζοβιτς έδωσε σκορ... ασφαλείας στην ομάδα του, με αυτό το 2-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο η Ίντερ συνέχισε όπως ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο και με τη δεύτερη ασίστ του Τσαλχάνογλου (είχε δώσει την ασίστ και στο 1-0) και σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ η Ίντερ πέτυχε το τρίτο της γκολ. 

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Ρόμα ήταν να μειώσει σε 3-1, 5 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα, με τον Μιχιταριάν έπειτα από ασίστ του Σομουρόντοφ.

Μετά από το τρίποντο αυτό η Ίντερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος με 72 βαθμούς έναντι 71 που έχει η Μίλαν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο, Μαρτίνες

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ, Ολιβέιρα, Μχιταριάν, Ζαλέβσκι, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ, Ελ Σαραουί

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.