Τρίποντο χρυσάφι για τον Πανσερραϊκό

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Μαρτίου 2024

Τρίποντο χρυσάφι για τον Πανσερραϊκό! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία λύγισε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και μπαίνει στα play out με απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα τρία γκολ, δύο δοκάρια και μία αποβολή. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των ''λιονταριών'' ήταν ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα (45+4΄ πεν. 76΄) και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους νεοφώτιστους που τους φέρνουν στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες γνώρισαν μία ήττα χωρίς αντίκρισμα. Το μοναδικό γκολ για το συγκρότημα του Ράσταβατς πέτυχε ο Καλτσάς (45+6΄), ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιαμπλόνσκι στο 68΄. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν – Ντανκερλούι Μπέργκστρομ Διαμάντης Πεταυράκης (74’ Μπετανκόρ) – Στάικος Ουεντραόγκο – Πηλέας (89’ Γκοτζαμανίδης) Ουάρντα Μούργος (64’ Τομάς) Άλεξιτς (89’ Γούλερι) 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (29’ Τσιφτσής) Λύρατζης Ατιένζα Χριστόπουλος Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι Σουρλής – Καλτσάς Ζουγλής (67’ Παλάσιος) Σίτο (67’ Μπαρτόλο) – Μάντζης (67’ Μιριτέλο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.