Τριλυράκης: «Σχεδόν απίθανο να είχαμε μια εύκολη κλήρωση»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Δηλώσεις στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Basketball Champions League παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Τριλυράκης. Αναπόφευκτο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να έχει μια δύσκολη κλήρωση ο ΠΑΟΚ, με το επίπεδο να έχει ανέβει στην διοργάνωση της FIBA, ενώ έκανε λόγο για θέληση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, να δημιουργήσει μια καλή,ανταγωνιστική και με κίνητρο, ομάδα.

«Η διοργάνωση συνεχίζει ουσιαστικά με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής, αγώνες δηλαδή κάθε 15 ημέρες και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που έγινε αντιληπτό και από την παρουσία μας στη Γενεύη, την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του BCL, αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν», σχολίασε ο κ.Τριλυράκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco συναντήθηκε μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων που είναι ήδη στο Group G, τον εκτελεστικό διευθυντή της Dijon, Gaetan Marteil και την γενική διευθύντρια της Sassari, Viola Grongia.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα τα κλήρωσης ο κ.Τριλυράκης τόνισε:«Είναι δύσκολη η κλήρωση, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο με το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και νομίζω ότι ισχύει για όλες τις ομάδες. Πολύ περισσότερο τώρα, που ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα ρόστερ των ομάδων. Το σημαντικό για μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα, που θα έχει κίνητρο και θα είναι ανταγωνιστική, ακολουθώντας πάντα τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει ως διοίκηση. Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες στον αθλητισμό, το βιώσαμε πολύ καλά πέρσι. Για αυτό θέλουμε να μείνουμε μακριά από προβλήματα και τραυματισμούς, ώστε μέσα από την σκληρή δουλειά και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.