Τριανταφυλλόπουλος: «Ο κορωνοϊός θα κρίνει τις εκλογές κι αν συνεχίσουν έτσι δε θα τους ψηφίσει ούτε η μάνα τους!»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Παρέμβαση» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Μάκης  Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος σχολίασε την επικαιρότητα, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται τον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων είπε: 

«Η κυβέρνηση της ΝΔ το θέμα covid το διαχειρίστηκε στην αρχή καλά, όχι όμως και στη συνέχεια. Θα αποτελέσει μπούμερανγκ το θέμα των εμβολίων. Αυτό που εισπράττω είναι ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του Μητσοτάκη. Θα γίνει πανηγύρι μέχρι τον Δεκέμβριο. Οι άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο στήριξαν στις ελπίδες τους για την επιβίωση πάνω σε αυτό. Ο καθένας το κάνει γιατί φοβάται για τον εαυτό του, αλλά αν έχει συνείδηση το κάνει για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Οταν ανακαλύψαμε ότι παρά το εμβόλιο δεν έχουμε ανοσία, διότι ξανακολλάει όπως βλέπουμε και στο Ισραήλ και όταν πεθαίνουν και εμβολιασμένοι, καταλάβαμε τι γίνεται. Υπάρχουν στοιχεία στον ανθρώπινο εγκέφαλο που λέγεται οπισθόκρουση. Ο εγκέφαλος δε θέλει να δεχτεί την αποτυχία του και συνεχίζει να πιστεύει στην ίδια επιλογή. Ηταν απαγορευτικό μέχρι σήμερα να γίνουν εμβολιασμοί εν μέσω πανδημίας». 

Για τη συνέντευξη που έκανε στον αθλητή του Ζίου ζίτσου ο οποίος είχε σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα μετά το εμβόλιο: «Δεν είναι η μόνη περίπτωση. Απέκτησε ένα νευρολογικό πρόβλημα. Εχω κι άλλους φίλους που είχαν μετά το εμβόλιο είχαν διάφορα προβλήματα». 

Για τα μονοκλωνικά φάρμακα: «Αυτή η φόρμουλα έχει βγει στην Αγγλία. Βέβαια η Αγγλία δεν είναι στην ΕΕ, θα πουν κάποιοι ότι η ΕΕ πρέπει να εγκρίνει το φάρμακο. Δεν το έκαναν τόσο καιρό για τον ίδιο λόγο που όλο αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να δοκιμάσουν ένα φυσιολογικό εμβόλιο, με ενεργοποιημένο ιό. Γιατί δεν έχουν κατασκευάσει ένα τέτοιο εμβόλιο;». 

Για την υποβάθμιση των υγειονομικών συστημάτων: «Εχουν υποβαθμιστεί τεχνηέντως τα υγειονομικά συστήματα παντού. Στις ΗΠΑ σου έλεγαν αν δεν γίνεις μπλε μην έρχεσαι στο νοσοκομείο. Μετά τα όσα έγιναν με την πανδημία, για να μη φάνε ξύλο από τον κόσμο έφτιαξαν αυτά τα εμβόλια για να τα δώσουν στον κόσμο, επειδή δεν είχαν κλίνες και είχαν υποβαθμίσει τα υγειονομικά συστήματα. Δυστυχώς ο κόσμος είναι ανενημέρωτος. Θα είχαμε τελειώσει τώρα με την πανδημία. Ο Μητσοτάκης ζήταγε προεκλογικά να μειωθούν οι κλίνες και να κλείσουν νοσοκομεία. Τα θυμάστε αυτά. Δυστυχώς υπήρξε γελοία διαχείριση του προβλήματος. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ή είναι ανίκανοι ή λομπίστες». 

Για τα fake news και τις εκλογές: «Ο Θεοδωρικάκος έχει δίκιο για τα fake news, διότι διακινούνται απίστευτα πράγματα από κάποιες πλευρές. Το πότε θα γίνουν οι εκλογές το ξέρουν αυτοί, θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση. Ο κορωνοϊός θα κρίνει τις εκλογές κι αν συνεχίσουν έτσι δε θα τους ψηφίσουν ούτε η μάνα τους! Ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα και είναι φυσιολογικό για κάποιους να μην θέλουν να κάνουν το εμβόλιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.