Τριανταφυλλόπουλος: «Γιατί ο ιατροδικαστής την είδε μετά από 3 μέρες; Αν είμαστε τόσο ζώα και συγκαλυφθεί αυτή η ιστορία, τι να πω»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2022

Η Γεωργία Μπίκα είναι η 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο δίπλα του είναι η 24χρονη Γεωργία. Το θύμα του βιασμού με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητά της και να ρίξει... βόμβες.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για την υπόθεση στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αναρωτώμενος γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δράστης KAI γιατί ο εισαγγελέας την είδε μετά από 13 μέρες και δεν έγινε αιμοληψία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν αρχές σε αυτόν τον τόπο. Αν υπήρχαν, οι δράστες θα ήταν κρατούμενοι. Γιατί ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια την είδαν μετά από 13 μέρες; Γιατί ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας; Αν δεν ασκήσεις δίωξη για βιασμό τώρα, πότε θα την ασκήσεις; Το κορμάκι της ήταν μαύρο από τους μώλωπες. Ιατροδικαστής την είδε μετά από τρεις μέρες. Γιατί; Αιμοληψία δεν έγινε, μονο ούρα της πήραν, γιατί; 

Οι εν λόγω επιχειρηματίες δεν είναι τυχαίοι, είναι μέσα στους 10 κροίσους της χώρας. Εγώ θα ντρεπόμουν και θα έλεγα, πάρτε τον και βάλτε τον μέσα για να πληρώσει για ό,τι έκανε. Δεν θα έτρεχα να πληρώνω για να γλιτώσει ο γιος μου από αυτά που έκανε. Είναι ντροπή για τον Πρωθυπουργό και την Μενδώνη. Δεν υπαρχουν επιχειρηματίες χωρίς πολιτική ουρά. Τους τρομάζει. Φοβούνται ότι θα μπλέξουν πάλι, όπως και με Λιγνάδη. 

Αν είμαστε τόσο ζώα και συγκαληφθεί αυτή η ιστορία, τι να πω. Με τις δικές μου δυνάμεις, δεν θα το επιτρέψω. Θέλω να δω τι θα κάνουν σήμερα. Θα το παίξουν τα κανάλια ή θα σιωπήσουν; Η ηγεσία του τόπου και οι δικαστικές αρχές έχουν ευθύνη. Αν στη θέση της, ήταν η κόρη του Μητσοτάκη ή του Τριανταφυλλόπουλου θα την έβλεπε ο ιατροδικαστής μετά από τρεις μέρες; Ντροπή τους!».

Για την κατάθεση της Γεωργίας: «Προσπάθησε να μην κλάψει. Έχει αξιοπρέπεια. Έχασε μάνα, πατέρα και φίλο. Δεν πονάει η ψυχή σου όταν την ακούς να λέει δεν ήξερα που να πάω εκείνη την ημέρα; Δεν ήθελα να γυρίσω μόνη μου σε τέσσερις τοίχους εκείνη την ημέρα και πήγα στο πάρτι. Πήραν ένα αρνάκι στη φωλιά του λύκου. Οι εισαγγελείς τον άφησαν να πάει σπίτι του και να ανεβάζει εφημερίδα με τον εαυτό του πρωτοσέλιδο αυτάρεσκα. Μέσα έπρεπε να είναι». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.