Τριανταφυλλόπουλος για Noor One: «Ο Τούρκος έδειξε στις φωτό τον Μαρινάκη, δεν είναι στοιχείο αυτό;»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2021

Για την υπόθεση του NOOR One, την χθεσινή αποκάλυψη περί του 11ου νεκρού Ελληνα μάρτυρα, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος,  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον 11ο νεκρό μάρτυρα: 

«Μου τηλεφώνησε πριν δυο χρόνια για πρώτη φορά και μου είπε ότι έχει στοιχεία και γνωρίζει όλα τα πράγματα πώς γίνονται στο Ντουμπάι. Δεν μπορούσε να βγει από το Ντουμπάι για κάποιους λόγους. Μου είπε οτι θα ήθελε να μου δώσει στοιχεία και μου τόνισε ότι φοβάται για τη ζωή του. Τον ρώτησα αν μπορεί να μας τα δώσει εμάς τα στοιχεία και ήταν θετικός. Πήγαμε στο Ντουμπάι, του πήραμε συνέντευξη. 

 Τα στοιχεία τα πήρε η κ. Τσίβα και έκανε έρευνα. Τα έδωσε παραπέρα. Ένας άνθρωπος γύρισε πίσω την υπόθεση και είπε ότι υπάρχουν 10 μαρτυρίες και του Τριανταφυλλόπουλου δεν την έχετε. Έγιναν καπνός όλα αυτά και εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Γίνονται περίεργα πράγματα. Υπάρχουν υποψίες ότι κάτι συμβαίνει. Είναι αδύνατον να μάθουμε τι συμβαίνει και πεθαίνουν. Από όπλο; Από δηλητηρίαση; Γνώριζε πολλά πράγματα ο συγκεκριμένος. Οι δικαστικές αρχές είναι χαλαρές, δεν εντείνουν τις προσπάθειες τους».

Για Μαρινάκη: «Για τον Μαρινάκη δεν μπορώ να πω κάτι. Εγώ τον έπιασα στο στόμα μου όταν άνοιξα την ιστορία. Δεν θέλω να τον μπερδεύω. Δεν τον εκτιμώ καθόλου. Επί ΣΥΡΙΖΑ αυτή η ιστορία θα μπορούσε να επιταχυνθεί. Δεν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς γιατί τον ήθελαν... όμηρο. Όταν οι κυβερνήσεις σε θέλουν όμηρο έτσι γίνεται. Όταν υπάρχουν εκατομμύρια που βγήκαν από τα ταμεία σου και πήγαν στον Γιαννουσάκη, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.».

Για τη δικαιοσύνη: «Αυτή η ιστορία άνοιξε από μια συνέντευξη που πήρα στον Γιαννουσάκη. Και μου είπε πώς θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι μου έστειλε τα λεφτά ο Μαρινάκης; Μου έστειλε τους λογαριασμούς και αφού είδα ότι ήταν αληθινοί, τους πήγα στην Τσίβα. Είναι μικρό θέμα; Ας αποδείξουν ότι είναι αθώοι. Ποιος του ζητάει το λόγο; Μια τους κάλεσε και έπειτα κωλυσιεργεί η υπόθεση. 

Τι να κάνει ο δημοσιογράφος; Να βγάλει φτερά; Έχουν καλέσει τον Αμερικανό που πήρε τα στοιχεία από εμένα αλλά εμένα δεν με καλούν. Λένε όμως ότι ο Αμερικανός είπε για τον Τούρκο ότι μίλησε με ένα χοντρό επιχειρηματία. Του έστειλε 20 φωτογραφίες και έδειξε τον Μαρινάκη. Δεν είναι στοιχεία αυτά; Εμένα δεν με καλούν γιατί δεν θέλουν αυτή η ιστορία να προχωρήσει. Ποντάρω στους δικαστές που είναι άκαμπτοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.