Τριανταφυλλίδης για επεισόδια στο Ατρόμητος-Άρης: «Ήταν σχεδιασμένο;- Να υπάρξουν ποινικές κυρώσεις»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας σχετικά με την επίκαιρη ερώτηση που έκανε στη Βουλή για τα επεισόδια του Άρη μετά το ματς με τον Ατρόμητο και τις μετέπειτα κινήσεις της αστυνομίας.
 
Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5:
«Για το συγκεκριμένο θέμα την επόμενη κιόλας ημέρα επικοινώνησα με τον αρχηγό της αστυνομίας και του ζήτησα άμεση και παραδειγματική τιμωρία, σε πειθαρχικό και ποινικό επίπεδο. Την επόμενη ημέρα, λοιπόν, υπήρξε μια μετακίνηση αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και του είπα ότι θα φέρω το θέμα στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στον κ. Οικονόμου είπα πως ο ελληνικός λαός πληρώνει τους φόρους του και την αστυνομία για να προστατεύει τα παιδιά και όχι για να τα δέρνει. Και ακούσαμε από τον κύριο Οικονόμου να επιμένει ότι ήταν «συγκρούσεις» γιατί υπήρχαν δύο εμπλεκόμενοι. Και τον ρώτησα ποιος συγκρούεται με ποιον...

Είχαμε μια βίαιη, αποκρουστική, αυθαίρετη επίθεση της αστυνομίας σε βάρος παιδιών και γονέων, όπως τον Κωσταντίνο που φιλοξενήσατε και εσείς στο Metropolis 95.5 και χάρη σε εσάς το έφερα στη Βουλή.

Εγώ ρώτησα τον Οικονόμου σε τι ακριβώς έδωσαν εντολή να προχωρήσουν και ο αστυνομικός απάντησε «μάλιστα κύριε Διευθυντά». Ήταν σχεδιασμένο; 

Φτάσαμε να λέει ο πατέρας για το παιδί που είχε κάταγμα και η κοπελιά που είχε εγκεφαλιοκρανικές κακώσεις πως δεν ξαναπερνάνε έξω από το γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας. Και αυτό που ζήτησα- τουλάχιστον σε αυτό δεσμεύτηκε- είναι πέρα από το πειθαρχικό να υπάρξουν ποινικές κυρώσεις. Ο φάκελος μετά από την δική μας κίνηση έχει φτάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί και να γίνει μάθημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.