Τρία ματς-«ορεκτικό» πριν το «αιώνιο» ντέρμπι στην Basket League

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2023

Στη 13η «στροφή» της περνάει η Basket League με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το αυριανό (22/1, 15:45) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα θα γίνουν τρεις αγώνες ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει τη Δευτέρα με το Περιστέρι να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Σήμερα στις 16:00 θα γίνουν δύο αγώνες. Ο Ιωνικός στη σκιά όσων έγιναν πριν μία εβδομάδα στη Ρόδο και έχουν πάρει τον δρόμο προς τη σχετική έρευνα των Αρχών, θα υποδεχτεί τον Προμηθέα που προέρχεται από δύο συνεχόμενες αλλά πολύ δύσκολες, εντός έδρας νίκες επί του Άρη και του Λαυρίου.

Την ίδια ώρα ο Κολοσσός με τον «αέρα» των τεσσάρων σερί νικών και του πρώτου εντός έδρας 6-0 της ιστορίας του, θα υποδεχτεί την Καρδίτσα. Η νεοφώτιστη ομάδα αγνοεί τη νίκη από το ματς του πρώτου γύρου όταν επικράτησε με ένα απίθανο σουτ του Μπέιτμον κάτω από το κέντρο και έχει προχωρήσει σε αλλαγές με την ελπίδα να καταφέρει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Μερικές ώρες αργότερα, στο θεωρητικά πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλων περιμένει στην Πάτρα την ΑΕΚ. Η αχαϊκή ομάδα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις ομάδες που βρίσκονται στην «ουρά» και δεν αισθάνεται ασφαλής. Η «Ένωση» που ετοιμάζεται για την παρουσία της στο Top16 του BCL θα έχει νέα πρόσωπα αφού ενεργοποιήθηκαν οι συμφωνίες της με τους Γιάνκοβιτς και Γόντικα.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σήμερα (21/1)

Κολοσσός – Καρδίτσα 16:00 (ERT Sports)

Ιωνικός – Προμηθέας 16:00 (ΕΡΤ3)

Απόλλων Π. – ΑΕΚ 19:15 (ΕΡΤ3)

Αύριο (22/1)

Άρης – ΠΑΟΚ 15:45 (ΕΡΤ3)

Λαύριο – Παναθηναϊκός 19:15 (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (23/1)

Περιστέρι – Ολυμπιακός 19:15 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.