Τρία φιλικά, ένα με κυπριακή, ένα με ισραηλινή και ένα με ομάδα επιλογής Λουτσέσκου

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου στη Λάρνακα και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Το ένα με ιραηλινή, το ένα με κυπριακή και το ένα με ομάδα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου από εναλλακτικές που του έχουν προταθεί. 

Για το θέμα μίλησε στο Metropolis 95,5 ο ατζέντης που οργανώνει την προετοιμασία, βετεράνος διαιτητής, Παύλος Αντωνίου. Τόνισε, συγκεκριμένα: «Μεγάλη τιμή για εμάς και το νησί της Κύπρου να έρθει ο ΠΑΟΚ για προετοιμασία. Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έμειναν ευχαριστημένοι από το προπονητικό κέντρο, είναι ένα από τα καλύτερα στο νησί, με καλά γήπεδα, με ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία πολύ καλά φιλικά, δεν μπορώ να τα ανακοινώσω πριν από την ίδια την ομάδα, θα γίνουν σε τρία πολύ καλά στάδια. Σίγουρα τα γήπεδα θα γίνουν με κόσμο τα παιχνίδια, εκτός αν ο προπονητής επιλέξει κάτι διαφορετικό σε ένα από αυτά. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνουν τα φιλικά σε στάδια πρώτης κατηγορίας. Η ομάδα θα μείνει σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και θα έχει δύο γήπεδα από τα καλύτερα για να δουλέυει. 

H Κύπρος είναι ένας από τους τρεις μεγάλους προορισμούς για χειμερινές προετοιμασίας, ανταγωνιζόμαστε την Τουρκία. Η εταιρεία μας έχει φτιάξει καλό όνομα και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες επιλέγουν την Κύπρο για την χειμερινή προετοιμασία τους. Είμαστε διπλά ευχαριστημένοι γιατί είμαστε Ελληνες και μια ελληνική ομάδα επιλέγει να στηρίξει το νησί μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.