Τρέξτε για τον ΠΑΟΚ που θα πάει στ' αστέρια!

Κώστας Πετρωτός26 Ιουλίου 2020

Μετρά αντίστροφα ο ΠΑΟΚ για την φετινή πρόκληση των προκριματικών του Champions League. Από χθες το βράδυ γνωρίζει και τους τρεις πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης και πλέον είναι υποχρεωμένος να πατήσει το γκάζι για να προετοιμαστεί σωστά έτσι ώστε να μην χάσει την χρυσή ευκαιρία να «κλειδώσει» σε ένα ματς τη μίνιμουμ συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και τα περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ που αυτή φέρνει στα ταμεία του.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει με γοργά και σωστά βήματα και οδηγό τα λάθη του περσινού καλοκαιριού. Ο ΠΑΟΚ έχει και την εμπειρία και τις δυνατότητες αυτή την φορά να παλέψει με αξιώσεις μέχρι το τέλος του δρόμο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. To metrosport.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα και για την πολύ πιθανή πλέον παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα στην ομάδα, μετά τη συζήτησ Σαββίδη - Ρέμπε. 

Σκανάρουν αντιπάλους, ετοιμάζουν ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ

Είναι προφανές πως στον ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουν την 10η Αυγούστου όταν και θα γίνει γνωστό οριστικά ο αντίπαλος στο δεύτερο προκριματικό γύρο για να αρχίσουν την κατασκοπεία και την ανάλυση της ομάδας που θα πρέπει να αποκλείσουν ώστε να βρεθούν στην επόμενη φάση και παράλληλα να έχουν κλειδώσει την παρουσία στους ομίλους του Europa League. Γνωρίζοντας πλέον από χθες ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι θα γίνει ένα πρώτο αλλά και διεξοδικό σκανάρισμα τους αναλύοντας τα δυνατά αλλά και τα αρνητικά σημεία. Και είναι προφανές πως για αυτές τις ομάδες θα υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ κάποιες από αυτές ήταν στο γήπεδο μέχρι χθες παίζοντας αγώνες Πρωταθλήματος. 

Είναι ξεκάθαρο πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός και αυτό δεν αφορά μόνο την κατασκοπεία αλλά και την κατάλληλη προετοιμασία που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε στις 25 ή 26 Αυγούστου να είναι πανέτοιμος για τον νοκ άουτ αγώνα. Ο Δικέφαλος μέχρι τις 30 Ιουλίου που αρχίζει την προετοιμασία του έχει πολλά μέτωπα ανοικτά που πρέπει να κλείσουν ώστε στις 4 Αυγούστου όταν και θα κάνει την πρώτη προπόνηση στην Πορταριά, τα περισσότερα από αυτά να έχουν κλείσει. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ στις 10 Αυγούστου δεν θα μάθει μόνο τον αντίπαλο του αλλά και σε ποια έδρα θα παίξει. Στην Τούμπα ή στην εδρα του αντιπάλου του σε νοκ άουτ αγώνα αφού δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση (όπως και στον τρίτο προκριματικό γύρο) διπλά παιχνίδια

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.