Τρεμει-μάνις και Πιανο-νέρο!

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Οι δυο απίστευτοι αυτοί τύποι προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό. Αλλοίωσαν ακόμη και αυτούς τους νόμους της φυσικής εξαναγκάζοντας τους εθελοτυφλούντες ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να κάνουν ηρωικές προσπάθειες προκειμένου να εξηγήσουν τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι με μερικούς να μην τα καταφέρνουν όπως για παράδειγμα ο Καρπετόπουλος. 

Αυτός που αυτοανακηρύχθηκε σε ειδικός αναλυτής του ποδοσφαίρου δήλωσε στα γραπτά του ότι «απλώς δεν ήταν τίποτε». Άλλοι είπαν ότι ο Μπα κοίταζε ψηλά και ο Ολιβέιρα με μαεστρία έκανε φράγμα στον παίκτη του Ολυμπιακού που αγνάντευε τον αστερισμό της Παρθένου με αποτέλεσμα να έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ. Ότι πιο κωμικό και μαζί θλιβερό ακούσαμε και διαβάσαμε αυτές τις δυο μέρες προκειμένου να εξηγηθεί το ανεξήγητο. Και όταν αναφερόμαστε στο «ανεξήγητο» εννοούμε σύμφωνα με αυτά που ισχύουν στο ποδόσφαιρο. Διότι εξήγηση υπάρχει και είναι πολύ εύκολη. 

Τα δυο παιδιά του Κλόουνεμπεργκ βλέπανε ότι ο Ολυμπιακός θα υποστεί έναν απρόσμενο και μεγάλης έκτασης διασυρμό και προσπάθησαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Μέσα σέ όλο τον πανικό της κατρακύλας του Ολυμπιακού ο καημένος ο Μαρινάκης κατέρρευσε. Το ανοσοποιητικό του σύστημα δεν άντεξε με αποτέλεσμα να βρεθεί για δεύτερη φορά θετικός στον Κορονοϊό. Για όλο αυτό το σκάνδαλο πολύ καλώς ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και μάλιστα άμεσα. 

Όμως ο κ. Σαββίδης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή εν είδει ξυπνητηριού στους επικοινωνιολόγους του ΠΑΟΚ και σε μέλη της διοίκησης που σίγουρα κάποιες εργάσιμες μέρες πρέπει να ξεχνάνε ότι δουλεύουνε για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν καταγεγραμμένες εκτός από την άθλια και προβοκατόρικη ερώτηση στη συνέντευξη τύπου προς τον Λουτσέσκου και οι ύβρεις ενός τυπάκου προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτός που έκανε την ερώτηση και έχει 2 προφίλ βρίζει μανούλες, θεούς και δαίμονες σε τέτοιο βαθμό που θα τον ζήλευαν και οι σκληροπυρηνικοί της θύρας 7. 

Εκεί πρέπει να επέμβει η επικοινωνία του ΠΑΟΚ και να διαλύσει τον Ολυμπιακό. Να καταδείξει με γραπτά και γεγονότα τους ποιους βάζουν στις συνεντεύξεις τύπου οι Καραπαπάδες. Όχι μόλις ο πρόεδρος δίνει εντολή να βγαίνουμε σα να έχουμε ελατήριο και να γράφουμε και από μια ανακοίνωση ο καθένας. Δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι εστί κατεστημένο του ΠΟΚ; Το έχετε καταλάβει. Άλλωστε στις ανακοινώσεις σας το λέτε οι ίδιοι. Ε λοιπόν μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί να μας βρίζουν με copy paste διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό δημοσιογράφοι. Δεν πρέπει τίποτε να πέφτει κάτω , τίποτε να μένει αναπάντητο. Τώρα είναι χτυπημένοι και κατεξευτελισμένοι. Τώρα δώστε τους την χαριστική βολή!

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.