Τρελαμένος για ΠΑΟΚ o Σοάρες!

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2022

των Καστάνη - Πετρωτού

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει στην Τούμπα τον Φιλίπε Σοάρες, αλλά πιο πολύ επιθυμεί την μεταγραφή ο ίδιος ο 23χρονος παίκτης.

 Εδώ και μέρες έχουμε γράψει ότι αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του ΠΑΟΚ, αλλά οι νεότερες πληροφορίες που συλλέγει η "Μ" και το metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος άσος είναι... τρελαμένος να έρθει στην Τούμπα και το δείχνει με κάθε τρόπο στον Βίτορ Μαγκαλιάες, τον πρόεδρο της Μορεϊρένσε. 

Αν δεν ήταν αυτή η κάψα του παίκτη να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα", ενδεχομένως ο Ζοσέ Μπότο να μην έδειχνε τόσο μεγάλη επιμονή για να φέρει την διαπραγμάτευση εκεί που θέλει ο ΠΑΟΚ, αφού ο Μαγκαλιάες προσπαθεί συνεχώς να μεγαλώσει το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ομάδας. 

Η αλήθεια είναι ότι η διαπραγμάτευση άρχισε με τον πρόεδρο της Μορεϊρένσε να ζητά ένα ποσό πιο πάνω από τρία εκατομμύρια και πλέον με την διαπραγμάτευση του Μπότο οι απαιτήσεις του είναι σε πιο νορμάλ επίπεδα. Και πάλι, όμως, μέχρι χθες επέμενε να βάζει κάποιες επιπλέον απαιτήσεις που καθυυσεριύν την ολοκλήρωση του ντιλ. 

Όλο αυτό το διάστημα ο Σοάρες όχι μόνο δείχνει την σφοδρή επιθυμία του να παίξει στην Τούμπα, αλλά ανεβάζει και την πίεση προς την πλευρά του προέδρου. 

 Ο Σα Πίντο έχει ήδη αρχίσει να αποδέχεται την ιδέα της πώλησης Σοάρες Ενδεικτικές του πόσο αποδίδει η πίεση του Φιλίπε Σοάρες για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είναι οι δηλώσεις που έκανε χθες ο προπονητής της Μορεϊρένσε, Ρικάρντο Σα Πίντο. 

Αφού ξεκαθάρισε ότι λόγω τραυματισμού (πρόβλημα στον προσαγωγό) ο Σοάρες θα είναι όπως και με την Μπενφίκα απών, πρόσθεσε: «Δεν θέλω να φύγει από την ομάδα κανένας παίκτης. Αν δούμε ότι θα έχουμε κέρδος και θα βρούμε αντικαταστάτη στην αγορά θα το εξετάσουμε, όλα είναι ανοιχτά, αλλά τώρα δεν θέλω να χάσουμε κανέναν ποδοσφαιριστή, γιατί δεν έχω πολλές επιλογές για να αντικαταστήσω κάποιον. Αυτή είναι η επιθυμία μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.