ΠΑΟΚ: «Πονοκέφαλος» για τον Λουτσέσκου ενόψει του Copa Africa

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δικέφαλος θα αποχωριστεί στις αρχές της χρονιάς τους Μπάμπα Ράχμαν, Γουίλιαμ Έκονγκ και Αλί Σαμάτα, καθώς οι εθνικές ομάδες των χωρών τους έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο 34ο Copa Africa.

Η Γκάνα του Ράχμαν Μπάμπα επικράτησε εντός έδρας της Δημοκρατίας Κεντρικής Αφρικής και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Ενώ η Τανζανία του Αλί Σαμάτα ήρθε ισόπαλη με 0-0 με την Αλγερία και τερμάτισε ως δεύτερη του 6ου ομίλου. Παράλληλα, η Νιγηρία του Γουίλιαμ Έκονγκ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στο επερχόμενο Copa Africa και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής υποδέχεται την Κυριακή (10/9) το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε.

Έτσι οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συμμετάσχουν στην 34η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Αφρικής. Αυτό είναι θετικό αλλά ταυτόχρονα θα φέρει πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα έχει τους Έκονγκ, Μπάμπα και Σαμάτα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το επερχόμενο Copa Africa αρχίζει στις 13 Ιανουαρίου και ο τελικός είναι προγραμματισμένος στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα συναντηθούν δέκα ημέρες πριν. Παρότι η Superleague ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα μέχρι και για τη 16η αγωνιστική, είναι δεδομένο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του αυτούς τους ποδοσφαιριστές στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη (17η), εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18η), εκτός έδρας με τον Βόλο (19η) και στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20ή).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.