«Τρέχει» το πλάνο των ανανεώσεων ο Αρης

Metrosport Team17 Μαΐου 2020

Μπορεί από το αποτέλεσμα της συνάντησης, που είχε ο Άγγελος Χαριστέας με τον Θόδωρο Καρυπίδη επί των αγωνιστικών θεμάτων, να μην προέκυψε εντολή για άμεσα δρομολόγηση των εξελίξεων καθώς καθοριστικό ρόλο θα παίξει η απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ για το ύψος του αγωνιστικού μπάτζετ. Στον Αρη ωστόσο αρχίζουν να “τρέχουν” το πλάνο που περιλαμβάνει επέκταση συμβολαίων για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε πλαίσια ασφάλειας ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS και γενικώς της εξέλιξης της υπόθεσης απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA στην ΠΑΕ Αρης.

Σύμφωνα με τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, στο πλάνο της επόμενης σεζόν συμπεριλαμβάνονται πλέον τα μισά σχεδόν από τα 14 που λήγουν στις 30 Ιουνίου. Και σε αυτά θα δοθεί προτεραιότητα στο επόμενο διάστημα, καθώς λόγω απαγόρευσης θα πρέπει να ανανεωθούν πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ούτως ώστε να θεωρούνται επεκτάσεις. Αρα ο Αρης έχει περίπου ενάμιση μήνα μπροστά του να μιλήσει με όσους ποδοσφαιριστές επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, αυτό το δεδομένο δεν αλλάζει κάτι ως προς την λογική των κιτρινόμαυρων. Υπό την έννοια, ότι οι κουβέντες αρχίζουν πάλι από τους Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέρ Ματίγια, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν και πριν την τιμωρία στο πλάνο των ανανεώσεων, ενώ έχουν γίνει και οι σχετικές κουβέντες, αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν επιτεύχθηκαν (ακόμη) συμφωνίες. Και στις δύο περιπτώσεις μένει να φανεί εάν ο Αρης θα διατηρήσει στο τραπέζι την αρχική πρόταση και δεύτερον, αν αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους στο “μπορώ” της ομάδας με τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Από εκεί και πέρα, σειρά θα δοθεί σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Κόρχουτ, Κουέστα. Ενώ στο πλάνο βρίσκονται, αλλά με αστερίσκο (λόγω γενναίας μείωσης που θα τους προταθεί) και οι Λάρσον, Τόνσο, Ιντέγε, Σόουζα.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.