«Τρέχει» για συμφωνίες ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης17 Ιουνίου 2021

Η νέα παράταση επί της απόφασης του CAS ανοίγει κι άλλο το “παράθυρο” μεταγραφών στον Αρη. Οσο το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο καθυστερεί να κοινοποιήσει την απόφασή του, η αναστολή που διατηρούν οι Κιτρινόμαυροι αποτελεί το “πράσινο φως” για την προσθήκη ποδοσφαιριστών στο ρόστερ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Μέχρι πρότινος στον Αρη βρισκόταν εν αναμονή της οριστικής απόφασης, η οποία επρόκειτο να εκδοθεί αυτές τις ημέρες. Από τη στιγμή όμως που το CAS έδωσε νέα ημερομηνία την 16η Ιουλίου, τα δεδομένα αλλάζουν και αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να βγει απόφαση αφότου αρχίσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Αυτό δίνει στον Αρη τη δυνατότητα να θέσει σε άμεση εφαρμογή την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού και να προχωρήσει εντός του Ιουνίου σε συμφωνίες, τις οποίες θα μπορεί να επισημοποιήσει από την πρώτη ημέρα έναρξης των μεταγραφών (σσ 1η Ιουλίου). 

Ρεαλιστικά οι πιθανότητες να υπάρξει απόφαση από το CAS εντός του μήνα, μετά τη νέα παράταση, είναι μηδαμινές. Συνεπώς, στον Αρη ναι μεν είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μέχρι 30/06 -για το τυπικό της υπόθεσης -, αλλά μέχρι τότε θα “τρέξουν” για συμφωνίες με στόχους που έχουν ήδη εντοπίσει και διαπραγματεύονται μαζί τους. Σκοπός είναι είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να καλυφθούν συγκεκριμένες θέσεις και οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία. 

Βάσει πλάνου, οι «κιτρινόμαυροι» θα ενισχυθούν με την προσθήκη τουλάχιστον 6-7 ποδοσφαιριστών της “πρώτης γραμμής” και σε θέσεις όπου από την προηγούμενη σεζόν εντοπίστηκαν κενά. Δηλαδή, στον άξονα (τερματοφύλακας, τουλάχιστον ένα στόπερ, αμυντικό χαφ, επιτελικός μέσος, φορ) και στα άκρα (αριστερό μπακ, αριστεροπόδαρο εξτρέμ). Με κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ήδη συμφωνίες σε προφορικό επίπεδο και μένει να ενεργοποιηθούν, πάντα με τον αστερίσκο ότι δεν θα προκύψει απόφαση πριν την 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.