Τραγωδία στην Πάτρα: Όσα είπε ο Μάνος στην Αγγελική Νικολούλη για τη Ρούλα

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για την υπόθεση αλλά και συγκεκριμένα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Δεν περίμενα ότι θα φτάσει η στιγμή να υποστηρίξω στο δικαστήριο ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσω μάλλον τα δικά μας παιδιά», είπε αρχικά και συνέχισε εξιστορώντας για τη γνωριμία του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Ήμουν στην ηλικία των 20 ετών και η Ρούλα στα 23. Μετά από δύο μήνες γνωριμίας έμεινε έγκυος. Δεν ηταν δέσμευση, ήταν επιλογή και των δύο, όσο κι αν ακούγεται επιπόλαιο. Το αποφάσισα να γίνω γονιός τόσο μικρός. Όπω κάθε γονιός, έτσι και οι δικοί μου μου είπαν ότι είμαι μικρός, αλλά στάθηκαν δίπλα μου. Πάντα εργαζόμουν, όπως και η Ρούλα, οπότε τα βγάζαμε πέρα».

Για το αν είχε καταλάβει κάτι για τη Ρούλα, σημείωσε:

«Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι για τη Ρούλα, το μόνο μου είχε πει η ίδια ήταν μια απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω ενός χωρισμού, αλλά και του θανάτου της γιαγιάς της και ήταν σε κατάθλιψη. Κανένας ποτέ δεν ήρθε να μου πει το οτιδήποτε άλλο».

«Γ@μω τον έρωτα, για ποιον έρωτα μιλάμε;»


Ο Μάνος ρωτήθηκε για πότε είχαν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού:

«Απέναντι στο χωρισμό βρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν το θάνατο της Ίριδας. Πριν να φύγει η Μαλένα δεν υπήρχε κανένας καυγάς και καμία ένταση. Εβλεπα απλά τη Ρούλα που προσπαθούσε να κρατήσει την οικογένειά της, χωρίς ακραίο τρόπο σε σχέση με τα παιδιά. Μία φορά έκανε σκηνικό με μένα μπροστά στα παιδιά. Ορατα τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται πριν το χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε. Αναρωτιόμαστε ακόμη και τώρα με τους δικούς μου και ψάχνουμε για κάποιο δείγμα συμπεριφοράς προς τα παιδιά».

Ο Μάνος Δασκαλάκης συνέχισε:

«Το μόνο που εύχομαι ακόμη και τώρα είναι να ξυπνήσω και να μην έχει γίνει τίποτα. Να είναι τα παιδιά στη ζωή. είναι κάτι που δεν το χωράει στο μυαλό μου. Μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο. Γαμώ τον έρωτα. τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; για ποιον έρωτα μιλάμε;».


«Το λάθος ήταν όλων»

Για τα όσα λέει η Ρούλα ότι δεν είναι ο πιο αθώος:

«Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είχε μια έκρηξη μετά την Ίριδα, δεν είχα άλλη σχέση τότε και δεν είχε μάθει τίποτα. Τώρα έμαθα ότι είχε προσλάβει άνθρωπο για να με χτυπήσει. Δεν το ήξερα τότε».

Περιέγραψε τη στιγμή που τον πήρε τηλέφωνο για τον πρώτο θάνατο:

«Όταν έφυγε η Μαλένα δεν ήμουν εκεί. Για την Ίριδα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε το παιδί και όταν πήγα στο θάλαμο είδα να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί οι γιατροί. Όλοι οι νοσηλευτές έκαναν ό,τι μπορούσαν. Αυτή η σκηνή και της Ίριδας δε βγαίνει από το μυαλό μου. Αν μου έβγαζαν εγκληματική ενέργεια για την Ίριδα, θα είχα προφυλάξει και την Τζωρτζίνα».

Για τις έρευνες που έγιναν μετά, αλλά και την εκδρομή:

«Εγινε συζήτηση με τεχνικό σύμβουλο, αλλά βγήκε ότι υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα, οπότε δεν προχώρησε. Η Ρούλα κάθε μέρα έκλαιγε. Πήγα σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά στην Καστοριά και με δική μου προτροπή ακολούθησε. Δεν γνώριζα πολλές από τις αναρτήσεις που έκανε από τα μπαράκια. Εγώ έκανα το καλύτερο για την Τζωρτζίνα».

Για το αν αισθάνεται πως έκανε κάποιο λάθος:

«Το λάθος είναι όλων. Αυτό που κατηγορώ είναι οι ώρες που έχασα από τα παιδιά. Συγγνώμη θέλω να πω στα παιδιά που δεν μπόρεσα να τα καταλάβω. Δε με εξουσίαζε η Ρούλα. Καθόλου. Δεν υπήρχε το παραμικρό σημάδι προς τα παιδιά».


«Πέρασε από πολλά χέρια η Τζωρτζίνα»

Η συνέχεια είχε να κάνει με τη σύλληψη της Ρούλας.

«Επικοινωνεί μαζί μου και μου λέει: Κεταμίνη, άλλο κι αυτό άκουσες τι λένε; Μετά τη σύλληψη με πήρε την επόμενη μέρα από τη ΓΑΔΑ και μου λέει με έπιασαν, αλλά δεν ξέρω το λόγο. Στο δεύτερο τηλεφώνημα μου είπε η κεταμίνη είναι εξειδικευμένο φάρμακο και δεν αγοράζεται. Προσπάθησα να την κρατήσω σε μια νορμάλ κατάσταση και μετά βγαίνει και λέει τα δικά της. Ας ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους και για μένα και την οικογένειά μου. Κανένας από την οικογένειά της δεν είναι τοξικομανής».

Για το αν υπήρξε κακοποίηση στην Τζωρτζίνα:

«Δεν υπάρχει καμία κακοποίηση προς την Τζωρτζίνα. Από την κοινωνική υπηρεσία ήλεγξε το παιδί και δεν βρέθηκε τίποτα. Η Τζωρτζίνα άλλαξε χέρια εκείνη την περίοδο, ήρθε σε μένα, τον πατέρα μου, τη μάνα μου».

Τέλος, είπε για τον θάνατο και τη ζωγραφιά:

«Είμαστε στο τηλέφωνο και μου λέει το παιδί έκανε επεισόδιο, μετά μου λέει επανήλθε, μετά μου λέει: Το παιδί δεν επανέρχεται με τίποτα. Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι έγινε έτσι. Για τη ζωγραφιά μου φάνηκε απίστευτο. Τη ρώτησα και της είπα γιατί έκανες τρία αγγελάκια; Δε μου απάντησε…».

«H Tζωρτζίνα ζητούσε ένα αδερφάκι, από τη Μαλένα και μετά προσπαθούσαμε να είμαστε καλά για την Τζωρτζίνα. Τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε την Ίριδα για την Τζωρτζίνα. Μετά έγινε κάτι που δε θα ήθελα να πω, είναι κάτι που ξέρεις και αποφάσισα να χωρίσουμε. Έγινε ένας τσακωμός και έφυγα. Δεν ήξερα ότι ήταν έγκυος.

Αν μου είχε περάσει κάτι από το μυαλό, μόλις βγήκε η ιατροδικαστική, με καθησύχασε. Πώς να μου περάσει από το μυαλό ότι θα σκοτώσει τα δικά μου τα παιδιά;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.