Τουρσουνίδης: «Θα βοηθήσει ο Καγκάβα - Επιβάλλεται να κερδίσει τον Άρη»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση με την Λαμία, την εμφάνιση του Σίντζι Καγκάβα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την εμφάνιση του Καγκάβα: «Ότι και να πούμε είναι λίγο, έχει τρομερές παραστάσεις. Γενικά το παιδί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ουάρντα: «Όλοι οι καλοί χωράνε. Χωράνε και οι δύο μαζί. Βέβαια, είναι ανάλογα και με το τι παιχνίδι θέλει να παίξει αλλά και τον αντίπαλο. Είναι καλό όμως να έχεις παίκτες στην ομάδα όπως ο Ουάρντα ο οποίος έχει μια πολύ καλή παρουσία, ταίριαξε  και βρέθηκε η χημεία με τον Γκαρσία. Το παιχνίδι με την Λαμία ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, μπήκαν νέα παιδιά μέσα, από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό».

Ερωτηθείς για την αδυναμία στις στημένες φάσεις: «Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που έχει η ομάδα. Δέχεται εύκολα γκολ από τις στημένες φάσεις και η αμυντική λειτουργία δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ειδικά τα στημένα, πρέπει να τα δουλέψει πολύ για την συνέχεια».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη: «Βλέπω νίκη ΠΑΟΚ, τίποτα άλλο. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να κερδίσει για πολλούς λόγους, και βαθμολογικούς αλλά και για το γόητρο. Θα παρουσιαστεί μια διαφορετική ομάδα με πάθος και καλή αγωνιστική συμπεριφορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.