Τουρσουνίδης για Σβιντέρσκι-Ολιβέιρα: «Είναι νωρίς...»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΠΑΟΚ και τον συναγωνισμό στη θέση του φορ. «Και οι δύο είναι καλοί. Άλλα χαρακτηριστικά έχει ο ένας, άλλα ο άλλος. Τον Σφιντέρσκι τον ξέρουμε, έχει προσφορά. Τον Ολιβέιρα για να τον επιλέξουν στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός. 

Έχει ικανότητες. Θα δώσει περισσότερα απ' ότι έδωσε στην ΑΕΚ, αλλά αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Είναι πολύ νωρίς να διαλέξουμε έναν από τους δύο. Ο προπονητής τους χρειάζεται και τους δύο. Τον Ολιβέιρα τον έχω δει λίγο στην ΑΕΚ, θα τον δούμε και τώρα. Είναι καλός παίκτης».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Παντελής Στεφανίδης, μέλος του Συνδέσμου του ΠΑΟΚ στον Καναδά: «Πρωί πρωί στην Τούμπα, που αλλού. Σιγά σιγά αν είναι δελεαστική η πρόταση θα έρθει και ο Γιώργος μαζί μας. Προσπαθούμε να βρούμε μία κοινή λύση. 

Έχουμε ξεκινήσει το προπονητικό κέντρο, τον Οκτώβριο θα ανοίξουμε και θα έχουμε σαν ΠΑΟΚ την ακαδημία μας, δεν υπάρχει στο εξωτερικό κάτι ανάλογο. Ξημερώνει - βραδιάζει υπάρχει η σημαία με τον Δικέφαλο Αετό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.