Τουρσουνίδης: «Ο ανιψιός μου έχει τη δυνατότητα να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Μαΐου 2023

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πολύ ταλαντούχο ανιψιό του οποίος βρίσκεται στο ρόστερ του "δικεφάλου" στην Κ-15, με τους "ασπρόμαυρους" να συμμετέχουν στο Final-4.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Στον ΠΑΟΚ έχουμε πολλά ταλέντα σε αυτές τις ηλικίες και σε όλα τα τμήματα. Το Final-4 είναι μια γιορτή. Ελπίζω να περάσουν σήμερα τον Παναθηναϊκό και να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο ανιψιός μου παίζει στη θέση "10", έχει πολλά ωραία χαρακτηριστικά, είναι ένα ταλέντο, μακάρι να είναι γερός και τυχερός, και να κυλήσουν όλα ομαλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, γιατί για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μας. 

Επίτηδες δεν του μιλάω πάρα πολύ για να βρει μόνος του το δρόμο του. Πρέπει να το διαχειριστεί που κουβαλάει το όνομά μου, είναι σίγουρα βαρύ αυτό που κουβαλάει, αλλά όταν θέλεις να παίξεις σε υψηλό επίπεδο και σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει και να το διαχειριστείς και να δείξεις πάνω απ' όλα την ποδοσφαιρική σου αξία. Έχει τη δυνατότητα να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ποδοσφαιρική ευφυΐα του. Είναι τεχνίτης, έχει πολύ καλή επαφή με τη μπάλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.