Τουρσουνίδης: «Να κάνουν ένα πρωτάθλημα Βόρειας και ένα Νότιας Ελλάδας»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2020

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τουρσουνίδης με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ζητά τον υποβιβασμό των ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την υπόθεση πολυϊδιοκτήσιας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι όσο είναι δυνατός ο Δικέφαλος στο χορτάρι θα γίνονται τέτοια καθώς προσπαθούν να τον πλήξουν με εξωαγωνιστικούς τρόπος.

Επιπλέον, μοίρασε συγχαρητήρια στους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους καθώς έμειναν ψύχραιμοι και δεν έπεσαν στην παγίδα τους καθώς ο στόχος τους ήταν να υπάρξει αντίδραση και να τιμωρηθεί ο σύλλογος.

Τέλος, κάλεσε τους παίκτες της ομάδας να μην ασχοληθούν και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στη δουλειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ: «Όσο αισθάνονται ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και δεν μπορούν να τον χτυπήσουν αγωνιστικά, προσπαθούν να τον πλήξουν εξωαγωνιστικά. Η μόνη ομάδα που υπάρχει από πίσω είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να χτυπήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και προσπαθούν να τον πλήξουν. Το μόνο που πετυχαίνουν όμως είναι να δυναμώσουν την ομάδα. Προσπαθούν οι κύριοι αυτοί να τον πλήξουν. Έτσι έχουν μάθει να κινούνται οι άνθρωποι αυτοί, έτσι έπαιρναν και τα πρωταθλήματα».

Το εάν του προκαλεί εντύπωση η ώρα έκδοσης της απόφασης: «Σίγουρα. Με όλα όσα γίνονται κάτι τέτοιο γίνεται. Σίγουρα υπάρχει κάτι από πίσω. Άκουσα και τον Γκαγκάτση και πιστεύω ότι πρώτος στόχος τους ήταν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ και να τον τιμωρήσουν. Είχαν σκοπό να αντιδράσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Να τους δώσω συγχαρητήρια που στάθηκαν και δεν αντέδρασα. Ήθελαν να δημιουργήσουν ένταση και να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ».

Το μήνυμα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να μείνουν μακριά από αυτά τα γεγονότα που προσπαθούν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ και τη διοίκηση. Σίγουρα δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι έτσι δομημένη η ομάδα και στο τέλος θα δείξουν ότι δεν μπορούν να τους επηρεάσουν».

Τέλος, τόνισε: «Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, βλέπουμε καταστάσεις που απομακρύνουν τον κόσμο από το γήπεδο. Να κάνουν ένα πρωτάθλημα Βόρειας και Νότιας Ελλάδας για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο γιατί όσο ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και δεν μπορούν να τον χτυπήσουν θα γίνονται τέτοια».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.