Τουρσουνίδης: «Δε με νοιάζει πώς θα κατέβει η ΑΕΚ – Αυτό μου αρέσει στον Γκαρσία»

Metrosport Team28 Απριλίου 2021

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχοληθεί με το πώς θα κατέβει στο παιχνίδι η ΑΕΚ, αλλά μόνο να παίξει την μπάλα που ξέρει και που μπορεί για να πάρει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, εξέφρασε ο Γιώργος Τουρσουνίδης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Παράλληλα, εξήρε το έργο του Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως διαχειρίζεται σωστά το ρόστερ του, δίνοντνας ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά για το παιχνίδι:

«Δεν είναι και ιδανικό να παίζεις Μεγάλη Πέμπτη, δε θα επηρεάσει βέβαια. Προέχει να μπει συγκεντρωμένη και παθιασμένη η ομάδα του ΠΑΟΚ και για τη μεγάλη πρόκριση. Ο Ουάρντα ίσως είναι φαβορί να αντικαταστήσει τον Καντουρί, γιατί την ξέρει τη θέση. Είναι μεγάλο πλήγμα ο Καντουρί, ίσως ήταν ο καλύτερος παίκτης στα τελευταία παιχνίδια. Όποιος παίκτης κι αν μπει όμως πρέπει να τα δώσει όλα, όπως κι αν λέγεται. Πρέπει να δώσουν την ψυχή τους οι παίκτες. Να δώσουν το μήνυμα στην ΑΕΚ ότι δεν μπορεί να σκεφτεί την πρόκριση».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα από το πρώτο ματς:

«Είναι σημαντικό ότι υπάρχει το αποτέλεσμα. Ως ομάδα και ως ποιότητα είμαστε καλύτεροι απ΄την ΑΕΚ. Παίζουμε στην Τούμπα και όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ για τον τελικό. Ξέρουν και τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν. Ο ΠΑΟΚ είχα πει εδώ και καιρό ότι πρέπει να επικεντρωθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Επιβάλλεται η ομάδα μας να το φέρει στη Θεσσαλονίκη. Ηταν σημαντικές οι νίκες με Ολυμπιακό και Άρη, η ομάδα πήρε ψυχολογία και πρέπει ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει τη ροή των καλών παιχνιδιών.

Για το τι θα πρόσεχε στην ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα ακουστεί κάπως, αλλά δε θα έδινα καμία σημασία στην ΑΕΚ, αλλά μόνο στην κατάσταση που είναι η ομάδα μου. Τη σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθεί καθόλου στο τι θα κάνει η ΑΕΚ».

Για την αλλαγή συστήματος και την στήριξη στον Πασχαλάκη:

Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ έμπειρος, το σύστημα αυτό του βγήκε στον Γκαρσία και κάτι ανάλογο περιμένουμε να δούμε και στο αυριανό παιχνίδι. Γενικά ο ποδοσφαιριστής πρέπει να αισθάνεται ότι τον υπολογίζει ο προπονητής, ακόμη κι όταν δεν σε βάζει στην ενδεκάδα. Δεν έχει εμμονές ο Γκαρσία, αυτό μου αρέσει, όλα τα παιδιά τα έχει σε εγρήγορση, τους έχει δοκιμάσει όλους, λάθη πάντα γίνονται, αλλά στηρίζει όλα τα παιδιά και δίνει ευκαιρίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.