Τουρνουά Ακρόπολις: Sold out το Ελλάδα-Τουρκία!

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν να προμηθευτούν εισητήριο για τον σημερινό αγώνα (19/8 21:00) της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Τουρκία που θα είναι και ο τελευταίος στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος ξεκουράστηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Γεωργία και θα δώσει κανονικά το πάρον.

Ωστόσο, παρότι είναι το τελευταίο φιλικό πριν το Eurobasket, δεν θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας, αφού είναι προγραμματισμένος και αυτός κόντρα στο Βέλγιο στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Ανδρών θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά AEGEAΝ Ακρόπολις! Θα νιώσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος φρόντισε να μην υπάρχει ούτε μία θέση κενή για τον αποψινό (19/8, 21.00, ΕΡΤ) αγώνα με την Τουρκία! Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ο αγώνας είναι Sold Out και ο Δημήτρης Ιτούδης με τους παίκτες του θα έχουν δίπλα τους 18.000 φωνές να τους στηρίζουν σε κάθε άμυνα, σε κάθε πάσα, σε κάθε σουτ!

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν νωρίς στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε λίγο νωρίτερα, στις 18.00, υπάρχει στο πρόγραμμα και ο αγώνας Πολωνία – Γεωργία!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.