Τουλίκας: «Ο Μπρόρσον θυμίζει πολύ αγωνιστικά τον… Κώστα Μανωλά»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2021

Ο ατζέντης ποδοσφαιριστών, Σπύρος Τουλίκας, δραστηριοποιείται στη Σουηδία και μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» περιγράφοντας το αγωνιστικό προφίλ του Φραντς Μπρόρσον τον οποίο «κλείνει» ο Άρης για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Φραντς Μπρόρσον και την εικόνα του ποδοσφαιριστή:

«Μένουν 6 μήνες για το συμβόλαιό του. Η Μάλμε έχει την τελευταία ευκαιρία να πάρει κάποια χρήματα για τον παίκτη. Ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες εκτός από τον Άρη, μια ομάδα από τα Εμιράτα. Είναι ένας… Μανωλάς. Καλός στο μαρκάρισμα, αρκετά γρήγορος, καλός στο ψηλό παιχνίδι. Αν και είναι 1,86 είναι καλός στον αέρα. Ο Άρης παίρνει έναν… Σούντγκρεν που θα παίζει στο κέντρο άμυνας. Μοιάζει στο στυλ, είναι δυνατός και καλός στα μαρκαρίσματα. Έχει πάνω από 100 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα. Ήταν δανεικός στην Έσμπιεργκ και παίζει βασικός με 13 συμμετοχές, έχει ξεκινήσει στα 10. Αγωνίστηκε και στο Europa League. Είναι βασικός παίκτης».

Για το ότι δεν έχει βγει εκτός Σκανδιναβίας και αν θα τον επηρεάσει:

«Δε νομίζω. Η Σουηδική νοοτροπία στηρίζεται στην ομαδικότητα. Είναι καλά διαβασμένοι. Στη Μάλμε στις ακαδημίες τόσα χρόνια έχει εκπαιδευτεί και σε ατομικό μαρκάρισμα και σε ζώνη. Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα προσαρμογής στον Άρη. Αν πραγματικά γίνει θα είναι μια καλή μεταγραφή για τον Άρη».

Για την ευκαιρία να τον αποκτήσει ο Άρης:

«Έχει ακόμη 6 μήνες συμβόλαιο. Μπορεί να διαπραγματευτεί. Αν δεν θέλει να συνεχίσει στη Μάλμε είναι ευκαιρία να πάρει κάποια χρήματα η Σουηδική ομάδα. Κάποια χρήματα σίγουρα θα ζητήσει για να φύγει τώρα ο παίκτης».

Για τον Τσόλακ και την πορεία του στη Μάλμε όπου είναι συμπαίκτης με τον Μπρόρσον:

«Σίγουρα ο Τσόλακ πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Περιμένουμε να δούμε αν θα τον πάρει σαν μεταγραφή η Μάλμε. Σκοράρει συνεχώς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.