Του το... χρωστάει η τύχη και η ιστορία

Γιώργος Μάντζιος10 Ιουλίου 2021

Το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας ρίχνει την αυλαία σε Euro και Copa America, δύο σπουδαίοι τελικοί, τέσσερις σπουδαίες ομάδες, η κάθε μία με την δική της ιστορία. Σας παραθέτω τις σκέψεις μου από αυτούς, αφού με αυτούς θα κάνω παιχνίδι το διήμερο:

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ: Η Ιταλία άρεσε από την αρχή του τουρνουά, την έχει προτείνει η στήλη για κατάκτηση στο 13,00, οπότε δεν μπορώ να διαφοροποιηθώ από αυτό. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, η απώλεια του Σπινατσόλα είναι μεγάλη στα δικά μου μάτια, αλλά όπως και να έχει, από την στιγμή που την περιμένω σε μακροχρόνιο bet, θεωρώ ανέντιμο να προτείνω Αγγλία ή παράταση ή πέναλτι κ.τ.λ. Θα κινηθώ σε ειδικά bet και το πρώτο και βασικότερο είναι τα φάουλ του τελικού. Με τον απίστευτα σχολαστικό Κάιπερς να σφυρίζει, το line θεωρώ πως βγήκε χαμηλά στα 22 φάουλ. Στα 3 τελευταία παιχνίδια της Ιταλίας, τα νοκ άουτ δηλαδή είχαμε 35, 29 και 32 φάουλ αντίστοιχα, ενώ και στο πρόσφατο της Αγγλίας με τη Δανία είχαμε 31! Αύριο μιλάμε για τελικό Euro και για δύο ομάδες που διψούν για την κατάκτηση του, οπότε δεν περνάει καν απο το μυαλό μου ότι το παιχνίδι δεν θα είναι δυνατό, δεν θα έχει ένταση και οι παίκτες θα παίξουν μαλθακά και... υπνωτισμένα. Βασική μου επιλογή λοιπόν το over 22,5 φάουλ (1,87).

Από εκεί και πέρα χαμηλό είναι το line και για τα πλάγια άουτ. Η Ιταλία στα 3 νοκ άουτ είχε 50, 33 και 56, η Αγγλία είχε 46 με τη Δανία, ενώ ακόμη και στο... σβηστό 4-0 επί της Ουκρανίας είχαμε 31 πλάγια. Επιλογή μου λοιπόν το over 32,5 πλάγια άουτ (1,87), πολύ εφικτό να επιβεβαιωθεί στα δικά μου μάτια. Τέλος, υποψήφιος για κίτρινη κάρτα ο σκληροτράχηλος μπακ της Νάπολι Ντι Λορέντζο (4,33).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Στον τελικό του Copa America θα πάω με την Αργεντινή, κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό το τουρνουά είναι η μεγάλη ευκαιρία του Μέσι για ένα τρόπαιο με την εθνική του ομάδα. Του το χρωστάει πραγματικά η τύχη και η ιστορία. Η Αργεντινή έπαιζε τελικό Μουντιάλ με την Γερμανία το 2014 ο Μέσι ήταν κορυφαίος, οι Παλάσιο και Ιγουαΐν έχαναν τα τετ α τετ και έφταιγε ο Μέσι. Η Αργεντινή πήγε δύο φορές τελικό Copa America με την Χιλή, τους έχασε και τους δύο, άλλοι έχαναν τα πέναλτι, πάλι ο Μέσι έφταιγε. Τώρα ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει συμμετοχή στα 9 από τα 11 γκολ της Αργεντινής στο τουρνουά, με 4 γκολ και 5 ασίστ! Τι άλλο να κάνει; Η Βραζιλία δεν είναι πλέον τόσο ισχυρή, ενώ παράγοντας έδρα στο... αχανές Μαρακανά δεν υπάρχει. Επιλογή μου η κατάκτηση τροπαίου από την Αργεντινή (2,40), αξία και στο any time Μέσι (3,20).

Οι επιλογές μου:

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ OVER 22,5 ΦΑΟΥΛ (1,87)

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ OVER 32,5 ΠΛΑΓΙΑ ΑΟΥΤ (1,87)

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΝΤΙ ΛΟΡΕΝΤΖΟ (4,33)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (2,40)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.