Τόνι Γκονζάλες: «Θα είναι δύσκολη βραδιά για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2020

Στο METROPOLIS 95,5και στην εκπομπή «Στην Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας στην Ισπανία με την Γρανάδα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του Βορρά», τόνισε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η αρμάδα του Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να «δραπετεύσει» με θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Για την Γρανάδα: «Η Γρανάδα είναι μια ομάδα «ασανσέρ» όπως λέμε εδώ στην Ισπανία. Ανεβαίνει και κατεβαίνει συνεχώς τις κατηγορίες. Έχει επενδύσει σε έναν καλό προπονητή και έχει κάνει καλές μεταγραφές. Δεν είναι τυχαία η πορεία της μέχρι στιγμής».

Για το πως θα αντιμετωπήσει τον ΠΑΟΚ: «Το σύστημα που θα παίξει εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Δεν φοβάται κανέναν. Η Γρανάδα αναπτύσσεται από πίσω. Πάντα προσπαθούν να βρουν τρόπο στην πίεση του αντιπάλου. Από την μεσαία γραμμή και μπροστά είναι πολύ επικίνδυνη. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζω αν αγωνιστεί ο Σολδάδο που όλοι ξέρουν την καριέρα του. Το ρόστερ της ομάδας είναι τέτοιο όμως, που μπορεί να αναπληρώσει όλα τα κενά. Ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός». 

Θα αγωνιστεί επιθετικά ή θα είναι ισσοροπημένο το παιχνίδι : «Η Γρανάδα θέλει πολύ το ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, πιο δύσκολο από ότι ήταν με την Ομόνοια. Πιστεύω θα είναι δύσκολη βραδιά για την ομάδα. Δεν είναι και στα καλύτερα του. Έχουμε δει οτι δυσκολεύεται πολύ στο διάβασμα του αντιπάλου. Ελπίζω να πάρει κάτι θετικό από αυτή την αναμέτρηση». 

Έχει ελπίδες για αποτέλεσμα: «Σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ αν αγωνιστεί όπως με την Μπενφίκα και την Μπεσίκτας δεν έχει να φοβάται κανέναν, αλλά τα τελευταία μάτς του συλλόγου δεν είναι ίδια όπως αυτά των προκριματικών. Είναι μια άλλη διοργάνωση και πρέπει να πάρει κάτι θετικό αν θέλει να προχωρήσει. Ο ΠΑΟΚ, αγωνίζεται καλύτερα με ομάδες που πιέζουν ψηλά, που έχουν χώρο ανάμεσα στις γραμμές της άμυνας του αντιπάλου. Είναι καλύτερος στις αντεπιθέσεις».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.