Τόνεϊ: Εθισμένος στον τζόγο και 13 πονταρίσματα για ήττα της ομάδας του!

Metrosport Team26 Μαΐου 2023

Βαρύ το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο Άιβαν Τόνεϊ λίγες μέρες μετά την τιμωρία του για παράνομο στοιχηματισμό. Η FA δημοσίευσε το κατηγορητήριο εις βάρος του και όπως προκύπτει το συμπέρασμα του εθισμού του στον τζόγο, τον οποίο είχε παραδεχθεί και ο ίδιος. 

Ειδικότερα, ο παίκτης φαίνεται ότι έχει ποντάρει 13 φορές κατά της ομάδας του από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι και τον Μάρτιο του 2018, εκ των οποίων οι 11 ήταν σε παιχνίδι απέναντι στη Νιούκαστλ. Μάλιστα, είχε φροντίσει να ενημερώσει και ένα φίλο του για το στοίχημα. 

Η FA ενημερώνει, παράλληλα, ότι ο παίκτης δεν αγωνίσθηκε σε  κανέναν αγώνα, όπου στοιχημάτισε ενάντια στην ομάδα. Η αναφορά της ομοσπονδίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Από τα 29 στοιχήματα, υπήρχαν 13 όπου ήταν για την ομάδα του Τόνεϊ προκειμένου να χάσει σε εφτά διαφορετικά παιχνίδια από τις 22 Αυγούστου του 2017 μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2018. 

Ο Τόνεϊ δεν έπαιξε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, όπου έβαλε στοίχημα ενάντια στην ομάδα που ήταν δανεικός, καθώς δεν ήταν και στην αποστολή του αγώνα εναντίον του κανονικού του συλλόγου, αφού ήταν δανεικός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.