Τον χρειάζεται, γι’ αυτό δε ρίσκαρε

Γιώργος Στράντζαλης17 Απριλίου 2022

Οταν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθεί η σεζόν, τότε η θέληση να σφίξεις τα δόντια παίζοντας τραυματίας για να μη χάσεις με τίποτε το ντέρμπι έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

 Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Λούκας Σάσα, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης με συνέπεια να μπει σε πρόγραμμα θεραπειών και φυσικά να βγει από το πλάνο του Χερμάν Μπούργος ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο 31χρονος μέσος του Αρη από την πρώτη στιγμή που υπέστη τον τραυματισμό ζήτησε επίμονα να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής, επί της ουσίας όμως ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τον ποδοσφαιριστή του και να ρισκάρει με την απώλεια του για τη συνέχεια των Play off. 

Παρότι και ο ίδιος ο προπονητής του Αρη αντιλαμβάνεται πως χάνει έναν κομβικό παίκτη στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, απ’ όπου περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας και η παρουσία των κεντρικών χαφ θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην εξέλιξη του αποψινού ντέρμπι.

 Σε καμία περίπτωση ωστόσο δε γινόταν να ρισκάρει την παρουσία του Σάσα, ειδικά έχοντας υποστεί θλάση. Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε την πικρία του για την άτυχη στιγμή που του στερεί τη συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ. “Είμαι ένας τύπος ποδοσφαιριστή που δεν του αρέσει να χάνει ούτε προπονήσεις. Φανταστείτε να χάνω παιχνίδι και ειδικά ντέρμπι. 

Είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά θα είμαι στο γήπεδο για να υποστηρίξω την ομάδα μου”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram καταδεικνύοντας τη στεναχώρια του που δεν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.