Τον ανακάλυψε ο Μπράνκο και μπορεί να πάει στη Λίβερπουλ για 75 μύρια

Παναγιώτα Χαλκιά07 Ιανουαρίου 2020

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Marca ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κόκκινων» που σκέφτονται να δαπανήσουν το ποσό των 75.000.000 για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ντιέγκο Κάρλος πέρασε από την Πόρτο Β και την Εστορίλ πριν μετακομίσει στην Ισπανία. Το 2014 ο νυν αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, εκτελούσε τα ίδια καθήκοντα στην Εστορίλ και ανακάλυψε τον πιτσιρικά στην άγνωστη Μαντουρέιρα.

Εισηγήθηκε την απόκτηση του και ο Βραζιλιάνος μόλις έφτασε στην Πορτογαλία δόθηκε δανεικός στην Πόρτο, όπου αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα σε 23 παιχνίδια.

Οι «δράκοι» δεν πείστηκαν από τις ικανότητες τους και αποφάσισαν να μη ρισκάρουν μια μεταγραφή, έτσι εκείνος επέστρεψε στην Εστορίλ. Εκεί οι εμφανίσεις του κέρδισαν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο παίκτης μετακόμισε στη Ναντ.

Η θητεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική και η Σεβίλλη προχώρησε στην απόκτηση του. Ο Ντιέγκο Κάρλος συνεχίζει την ανοδική του πορεία και σύντομα η πόρτα της Premier League ίσως να ανοίξει για εκεινον.

Δείτε τον εν δράσει:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.