Τομεάρχης Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι στο ιδιώνυμο...»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μωραΐτης Θάνος.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού Σύριζα μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις στην οπαδική βία και το νομοσχέδιο το οποίο έρχεται από την Κυβέρνηση και αφορά το ιδιώνυμο αλλά και τις ποινές που θα υφίστανται, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropoolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Θεωρώ ότι έχει χαθεί η μπάλα, ειλικρινά θεωρώ ότι έχουμε ένα επικοινωνιακό κρεσέντο ποινικού λαϊκισμού για μία πρόσκαιρη ικανοποίηση της κοινής γνώμης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε έξαρση της βίας με ραντεβού θανάτου και η κυβέρνηση κινητοποιήθηκε όταν είχαμε τη δολοφονία του Άλκη. Και τώρα τι έχουμε; Την επαναφορά του αποτυχημένου ιδιώνυμου, αλλά και τον νόμο για την κουκούλα. Γιατί έφυγε ο κόσμος από τα γήπεδα; Γιατί έχει απαξιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και γιατί πρέπει η κυβέρνηση να πει τα πράγματα όπως είναι. Να πει για τις υπόγειες διαδρομές, για τους οπαδικούς στρατούς, τη διαφθορά και άλλων…»

Για να προσθέσει: «Δεν ψηφίσαμε το ιδιώνυμο, δεν είναι αυτή η λύση. Είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα για να το αντιμετωπίσει η πολιτεία έτσι και θα έπρεπε να μιλήσει για τις αιτίες, να μιλήσει για την πρόληψη που πρέπει να υπάρχει. Δεν μπορούμε να μην μιλάμε για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πλέον υπάρχει κοινωνική βία και δεν γίνονται τα επεισόδια εντός γηπέδου, δίνουνε πλέον ραντεβού εκτός γηπέδου. Νέα παιδιά 15χρονα πλέον πιάνουν μαχαίρια στα χέρια τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.