Τόμας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι, ποιοτικός και καλό παιδί ο Τάισον»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την εμπειρία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το γκολ που σημείωσε, τον Τάισον και την δύσκολη συνέχεια.

- Πόσο πολύ ήθελες αυτό το γκολ;

«Το ήθελα πολύ. Είναι σημαντικό γιατί βοήθησα την ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω για τους φιλάθλους μας, μας υποστηρίζουν κάθε φορά. Είναι ένα σημαντικό γκολ για εμένα, αλλά νομίζω και για την ομάδα.»

- Έχετε ξεχάσει ήδη το παιχνίδι;

«Όχι, νομίζω ότι δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω το γκολ που πέτυχα μπροστά στον λαό μας και πρέπει να απολαύσουμε την ημέρα. Να την ξεχάσουμε αύριο και να επικεντρωθούμε στα δύο ματς που έρχονται κόντρα στην ίδια ομάδα.»

- Ένα σχόλιο για τον Τάισον, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε;

«Είναι πολύ καλός. Γνωρίζαμε την ποιότητά του, είναι πολύ έμπειρος και πολύ καλό παιδί. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του και για το γκολ του. Σίγουρα ήρθε για να μας βοηθήσει πολύ.»

- Τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς που είναι μακριά από την Τούμπα;

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όπως είμαστε το τελευταίο διάστημα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Πρέπει να παίξουμε, να πιέσουμε όλοι μαζί, ώστε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και το μεθεπόμενο που είναι εξίσου σημαντικά.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.