Το υποκείμενο νόσημα του ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης04 Μαρτίου 2021

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση αλλά αν σταθούμε σε αυτό το γεγονός θα κρύψουμε κάτω από το χαλάκι το τεράστιο πρόβλημα του ΠΑΟΚ.

Αν και είναι αλήθεια πως και να θέλει κάποιος να το κρύψει, δεν γίνεται. Και αναφέρομαι στην αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου που έχει εξελιχθεί σε υποκείμενο νόσημα. Και από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμη το φάρμακο, ο ΠΑΟΚ πλέον φλερτάρει συνεχώς με βαριά ασθένεια. Πολύ περισσότερο όταν πλέον ακολουθούν ματς φωτιά που με βάση την εικόνα που βγάζει ο Δικέφαλος σε κανένα από αυτά, εντός και εκτός Τούμπας δεν μπορεί να χαρακτηριστικεί ξεκάθαρο φαβορί.

Δυο στημένες φάσεις χθες η Λαμία, το ένα γκολ και το άλλο χαμένη ευκαιρία. Απέναντι σε παίκτες που δεν είναι οι βασικοί στη Λαμία. Και μοιραία έρχεται η σκέψη γιατί κάποιος φίλος της ομάδας μπορεί να κοιμάται ήσυχος όταν γνωρίζει πως ο Δικέφαλος μέχρι το τέλος της σεζόν πλέον θα έχει να αντιμετωπίσει ισχυρές ομάδες με όλους τους παίκτες της παρόντες. Χθες αν έπρεπε να κρατήσω κάτι θα ήταν ο Νινούα. Ωραίο γκολ, ωραίες εκτελέσεις στημένων. Από εκεί και πέρα;

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν χθες που μπορούν να προσφέρουν ασφάλεια στον Γκαρσία. Εκνευρισικά κακός ο Μουργκ, τσαπατσούλης ο Σβαμπ, "φλύαρος" ο Καγκάβα-αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω υπομονή για να τον δω την επόμενη σεζόν. Ο Πασχαλάκης μπαίνει καλά στο παιχνίδι, κάνει δυο σπουδαίες επεμβάσεις αλλά είναι "απών" στις στημένες της Λαμίας. Και είναι μεγάλο ζήτημα να πηγαίνει η ομάδα στα ντέρμπι περιμένοντας ακόμη ένα ματς από κάποιον τερματοφύλακα του, που λες ότι θα το πάρει μόνος του.

Αν κρατήσω λοιπόν ένα κέρδος από το χθεσινό ματς είναι η ατάκα του Γκαρσία: "ξέρω πλέον τι πρέπει να μπω στους υπεύθυνους για τις αδυναμίες της ομάδας". Αλλά το θέμα είναι πως αυτό αφορά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τώρα τι κάνουμε; Ο ΠΑΟΚ έχει δυο στόχους. Να βγει Ευρώπη (κατάφερε να μην το θεωρούμε δεδομένο) και να διεκδικήσει το Κύπελλο. Το τώρα καίει. Και τώρα ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.