Το βίντεο που οδήγησε τον TikToker Tzane στον θάνατο: Τα τελευταία του λόγια πριν πάει Ιταλία

Metrosport Team14 Μαρτίου 2024

Τα βίντεο, που ανέβαζε στο TikTok ο Tzane, γίνονταν διαχρονικά viral τα τελευταία χρόνια. Οι εξορμήσεις του στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό συνοδεύονταν από δικές του τοποθετήσεις, που προκαλούσαν συζητήσεις.

Στο ξεχασμένο ιταλικό χωριό της Καλαβρίας, σε ένα ερειπωμένο μέρος, όπου έκανε διακοπές με την παρέα του. Εκεί έχασε τη ζωή του ο Tzane. Σε ένα χωριό «φάντασμα». Η σορός του 23χρονου Έλληνα Tiktoker ανασύρθηκε από τον γκρεμό και τα πλάνα κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Οι διασώστες που ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας δεν μπορούσαν αρχικά να προσεγγίσουν τη σορό. Ειδοποιήθηκε το πτητικό τμήμα της ιταλικής πυροσβεστικής και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγες ώρες αργότερα. «Πριν φύγει στην Ιταλία, τον είδα στο καφέ, που είχα και του είπα να τον κεράσω ένα καφέ. Μου είπε ότι δεν προλαβαίνει, γιατί θέλει να φύγει για Ιταλία και τον ρώτησα πότε να τον κεράσω. «Βιάζομαι, βιάζομαι», μου είπε.

Σε 7 μέρες θα γυρίσω μου είπε… Τελικά δεν γύρισε, «πέταξε» για τον ουρανό, μας άφησε», δήλωσε ο γείτονας του αδικοχαμένου Tzane, κ. Θεοχαρόπουλος, που μίλησε στο LIVE NEWS για τον 23χρονο. «Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί ο Γιωργάκης, έμενε στη γειτονιά μου. Τον συμβούλευα, τον αγαπούσα, του έλεγα να προσέχει. Δεν είχε δώσει δικαίωμα», είπε επίσης ο γείτονάς του. Διαβάστε περισσότερα στο mynews.gr 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.