Το βαθύ ρόστερ δίνει ευκαιρίες

Μάνος Χατζάκης30 Σεπτεμβρίου 2021

Το διπλό στο Περιστέρι άφησε... πόνο, λόγω τριών με παικτών με προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πληρέστερη εικόνα αναφορικά με τη συμμετοχή τους κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, θα υπάρχει την αυριανή μέρα. Ακόμη και στο σενάριο των απουσιών, όμως, ο Αρης διαθέτει εναλλακτικές και οι υποψήφιοι για ενδεκάδα μπορούν να... αρπάξουν την ευκαιρία.

Η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα δεν εξελίσσεται με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή των Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Γκάμα. 

Παρόλα αυτά, ενδεχόμενες απουσίες στη μεσαία γραμμή (αν δεν προλάβουν ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος) δεν συνιστά λόγο ανησυχίας για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, από τη στιγμή που υπάρχουν λύσεις, ακόμη και με τη δεδομένη απουσία του Ιτούρμπε. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Χαϊροβιτς. 

Ο βόσνιος χαφ μέχρι στιγμής περιορίζεται σε λίγα λεπτά συμμετοχής προς το τέλος των αγώνων (εξαίρεση ο Ατρόμητος, γιατί έπαιξε περισσότερο) και, αναλόγως των πιθανών απουσιών, έχει την ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού και να δείξει στον προπονητή του ότι αξίζει κάτι περισσότερο

Αλλωστε, έχει μπροστά του τα παραδείγματα των Γκάνεα, ο οποίος από το περιθώριο μπήκε ξανά στο μάτι του Μάντζιου, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Λούμορ Αγκμπενιένου, αλλά και του Τζέγκο, ο οποίος από το μηδέν στον χρόνο συμμετοχής, καθιερώνεται εκ νέου στην ενδεκάδα.

Ο Χαϊροβιτς, από την πρώτη μέρα έλευσής του στον Αρη, εμφανίζει άκρως επαγγελματική συμπεριφορά, δίνει το καλύτερο που μπορεί στις προπονήσεις, αν και στα παιχνίδια είναι φανερό ότι τα στοιχεία που έχει, δεν ταιριάζουν και πολύ στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας. Βέβαια, τώρα, είναι σε στάση αναμονής, γιατί μπροστά του έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να παίξει από την αρχή, αν λείψουν Γκάμα ή Μαντσίνι ή και οι δύο.

Ανάλογα πώς νιώθουν

Τόσο ο Μαντσίνι, όσο και ο Φαμπιάνο απέφυγαν τη θλάση, ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή τους το Σάββατο ή έστω η παρουσία τους στην αποστολή. 

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, εξαρτάται εν πολλοίς από τους ίδιους, αν θελήσουν να πιέσουν εαυτούς ή προτιμήσουν να μην ρισκάρουν στο ελάχιστο. Αν στην προπόνηση της Παρασκευής νιώσουν καλύτερα, τότε θα μπουν στην αποστολή, σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστούν από τον Μάντζιο. 

Διαφορετικά είναι τα πράγματα για τον Γκάμα. Ο Πορτογάλος έχει διαφορετικό πρόβλημα από Μαντσίνι και Φαμπιάνο και λόγω ηλικίας και σωματικών αντοχών, έχει (θεωρητικά) λιγότερες πιθανότητες να είναι παρών κόντρα στον Απόλλωνα.

+Διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου είναι ο Αγκμπενιένου. Ο γκανέζος αριστερός μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και -εκτός απροόπτου- θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Υπενθυμίζεται πω νοκ άουτ είναι τόσο οι Μπερτόγλιο, όσο και Ιτούρμπε. Αμφότεροι, θα επανέλθουν μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

+Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αξίζει να σημειωθεί πως τη μέρα του αγώνα ο κόσμος δεν θα μπορεί να τα προμηθευτεί από τα εκδοτήρια, ούτε από την μπουτικό, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι τιμές έχουν ως εξής:

15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5

20 ευρώ στη Θύρα 2

30 ευρώ στη Θύρα 9

40 ευρώ στη Θύρα 7

100 ευρώ στα VIP

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.