Το βάρος στον Μαντσίνι

Γιώργος Στράντζαλης27 Μαρτίου 2022

Στην προσπάθεια που κάνει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν επικεντρωθεί οι Κιτρινόμαυροι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συνέχισε τις προηγούμενες ημέρες με ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο είναι ενδείξεις που υπάρχουν αφήνουν αισιοδοξία ότι θα προλάβει από βδομάδα να μπει σε κομμάτια του ομαδικού προγράμματος. 

Εφόσον τα καταφέρει και υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις στο πόδι, μετά το κάταγμα που υπέστη στο μικρό δάχτυλο, τότε θα συμπεριληφθεί στο πλάνο του Μπούργος. Βέβαια, η κατάστασή του θα χρειαστεί ειδική διαχείριση ούτως ώστε να περιοριστεί το ρίσκο. 

Αυτό σημαίνει πως μέσα στην εβδομάδα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του και σε συνεννόηση των δύο πλευρών (παίκτη-προπονητή) θα αποφασιστεί η επιστροφή του και ο αγωνιστικός χρόνος που θα έχει. Ασφαλώς ο Μαντσίνι συμπεριλαμβάνεται στα λεγόμενα “βαριά χαρτιά” του Μπούργος, ειδικά με τις εμφανίσεις του στο τελευταίο διάστημα όπου έχει μετατραπεί σε πολύτιμο γρανάζι της Κιτρινόμαυρης μηχανής. 

Παρόλο αυτά ο Αρης στην περίπτωσή του, μετά τον τραυματισμό που είχε και τον άφησε εκτός δράσης, θα πρέπει να… προσέξει για να έχει.

Από ‘κει και πέρα, η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των Εθνικών ομάδων, έδωσε τη δυνατότητα και κυρίως τον επιπλέον χρόνο σε ποδοσφαιριστές όπως οι Μπερτόγλιο και Ματέο Γκαρσία να καλύψουν το χαμένο έδαφος των προηγούμενων εβδομάδων όπου έμειναν εκτός δράσης. 

Ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω του ταξιδιού στην Αργεντινή. Να σημειωθεί πως η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/04) θα συνεχιστεί από αύριο, καθώς από προχθές το απόγευμα οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διήμερο ρεπό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.