Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και οι εισηγήσεις για τα μεταγραφικά

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2020

Ανεξάρτητα αν θα γίνει μία κίνηση της τελευταίας στιγμής στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από το τμήμα σκάουτινγκ δουλεύουν πυρετωδώς. Παρακολουθούν παίκτες, τσεκάρουν την κάθε περίπτωση στα ταξίδια που κάνουν, προτείνουν, καταθέσουν εκθέσεις με όλα τα δεδομένα, αξιολογούν. Και φθάνουν μέχρι εκεί που τους επιτρέπεται.

Από την στιγμή που κάνουν τις τελικές τους εισηγήσεις, δουλειά πιάνουν οι ανώτεροι στην ιεραρχία. Ο αθλητικός διευθυντής, ο προπονητής, ο πρόεδρος. Θυμίζεται ενδεικτικά πως παίκτες όπως οι Μπίσεσβαρ, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μίσιτς, Ακπομ, Σφιντέρσκι, Λημνιός, Μαουρίσιο, Γιαννούλης, Πρίγιοβιτς, Πασχαλάκης, ακόμη και αυτοί που έφυγαν το περασμένο καλοκαίρι (Κάνιας, Σάκχοφ) είχαν τεθεί υπό καθεστώς παρακολούθησης και αξιολόγησης και οι περιπτώσεις τους είχαν συζητηθεί στον ΠΑΟΚ, πολύ πριν έρθει ο κάθε ένας από αυτούς στην Τούμπα.

Ανάλογη δουλειά, προφανώς γίνεται και για παίκτες που θα έρθουν στο μέλλον. Η δουλειά γίνεται οργανωμένα και υπάρχουν εναλλακτικές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.