Το τιμ του Πιτίνο, οι κλήσεις και η προετοιμασία της Εθνικής

Στέλιος Παρθενάκης26 Μαΐου 2021

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται η Εθνική Ομάδα και φυσικά ο Ρικ Πιτίνο είναι από την Παρασκευή στην Αθήνα και έχει τις επαφές του για να δει ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Το νέο τεχνικό τιμ της Εθνικής υπό τον Ρικ Πιτίνο έχει σηκώσει μανίκια.

Ο Αμερικανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στον «σκελετό» της προεπιλογής και απομένουν 1-2 επαφές για να «κλειδώσει» η προεπιλογή και να ανακοινωθεί.Ο ίδιος πόζαρε δίπλα στους νέους του συνεργάτες, τους προπονητές Θανάση Σκουρτόπουλο, Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Νίκο Παππά, αλλά και τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Κώστα Κώτση.

Ήδη, ο Ρικ Πιτίνο προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη Σπανούλη για να τον έχει στη διάθεσή του και ελπίζει στις 1/6 να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Tο Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και τη Σερβία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα ανδρών, στο τουρνουά "Ακρόπολις Eurobank" που αποτελεί μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά στον Καναδά (29/6 έως 4/7). Το τουρνουά "Ακρόπολις Eurobank", θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διάστημα 18-20 Ιουνίου και θα μεταδοθεί από τα κανάλια της ΕΡΤ.

H προεπιλογή του Πιτίνο θα περιλαμβάνει όλους τους καλούς Έλληνες παίκτες και φυσικά μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές για προολυμπιακό του Καναδά. 

Η εθνική ομάδα θα ανοίξει το πρόγραμμα του τουρνουά, ενώ θα ακολουθήσει στις 05:35 η αναμέτρηση της Ουρουγουάης με την Κροατία για τον δεύτερο όμιλο. Στις 30 Ιουνίου θα γίνουν οι αγώνες Καναδάς - Κίνα (02:05 ώρα Ελλάδας) και Τουρκία - Τσεχία (05:35), την 1η Ιουλίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κίνα (02:05) και η Τσεχία την Ουρουγουάη (05:35), ενώ στις 3 Ιουλίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και στις 4 Ιουλίου ο τελικός (02:05).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.