Το θέμα είναι να μπει ο ΠΑΟΚ στην… πρίζα στον τελικών

Κώστας Πετρωτός15 Απριλίου 2023

Περίπου 8000 θεατές βρέθηκαν προχθές στην Τούμπα, μεταξύ αυτών και πολλά νεαρά παιδιά που ήθελαν να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ την πρόκριση σε έκτο τελικό Κυπέλλου τα τελευταία επτά χρόνια. Δυστυχώς, για εκείνους οι παίκτες του Δικεφάλου δεν ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και δεν τους έδωσαν την καλή εμφάνιση που περίμεναν. Οι γηπεδούχοι ήταν ανόρεκτοι, δεν πάτησαν γκάζι παρά μόνο σε ελάχιστα σημεία του αγώνα και έδωσαν το δικαίωμα στην Λαμία να πάρει μία ισοπαλία ψυχολογική τόνωση στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το ροτέσιον που έκανε ο Λουτσέσκου ήταν όχι απλά δικαιολογημένο, αλλά επιβεβλημένο. Αν δεν ξεκουράσει παίκτες όπως ο Κοτάρσκι, ο Ντόουγκλας και ο Ινγκασον σε ματς όπως αυτό με την Λαμία, πότε θα το κάνει. Το ερώτημα είναι γιατί όσοι έπαιξαν δεν ήταν όσο ορεξάτοι χρειάζεται. Εξαίρεση ήταν ο Σβαμπ και μερικοί ακόμη, αλλά για να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές, ο προχθεσινός δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που έχουμε συνηθίσει.

Προφανώς, έπαιξε ρόλο και το 1-5 του πρώτου αγώνα, που όσο και να μην θέλουμε έπαιξε ρόλο στην σκέψη με την οποία μπήκαν οι παίκτες του Δικεφάλου. Και αυτή η νωθρότητα έπαιξε ρόλο στο να μην πετύχει ο ΠΑΟΚ χθες πράγματα που ενδεχομένως τα είχε βάλει ως στόχο πριν το παιχνίδι.

Θα ήθελαν όλοι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, να δούνε τον Ολιβέιρα να σκοράρει, τον Κωνσταντέλια να κάνει μία εμφάνιση με εμπνεύσεις και δημιουργία και άλλους παίκτες να στέλνουν μηνύματα ότι ανεβάζουν στροφές λίγο πριν την τελική ευθεία. Δεν συνέβη αυτό, προφανώς δεν συνιστά και συντέλεια του κόσμου όλο αυτό και το πιο βασικό είναι τι θα κάνει ο Δικέφαλος από την Κυριακή του Θωμά και έπειτα, όταν και θα έχει μπροστά του όλα τα κρίσιμα παιχνίδια.

Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να προετοιμάζει την ομάδα του για τελικούς και οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν αυτό να συμβεί και αυτό φέτος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.