Το τελικό πλάνο προπονήσεων και η τελευταία πινελιά του Αμπέλ

Metrosport Team29 Απριλίου 2020

Η Super League περίμενε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για να συνεδριάσει και να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με το Πρωτάθλημα. Όπως και να ‘χει, η επιστροφή στις προπονήσεις μοιάζει σχεδόν βέβαιη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Γι΄ αυτό και έχουν συζητήσει αρκετά πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσουν όταν θα ανάψει το «πράσινο φως» για χρήση των προπονητικών κέντρων και άρα και της Νέας Μεσημβρίας.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που ήδη έχουν φιξαριστεί:

-Προπονήσεις σε γκρουπ, στα οποία θα συμμετέχουν πάντα τα ίδια άτομα, είτε πρόκειται για παίκτες, είτε πρόκειται για μέλη του προπονητικού τιμ, φροντιστές και φυσιοθεραπευτές.

-Όσο το δυνατόν μικρότερη χρήση των κλειστών χώρων της Μεσημβρίας και φυσικά και των αποδυτηρίων. Κατά πάσα πιθανότητα, όπως συμβαίνει παντού στο εξωτερικό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους απευθείας μετά την προπόνηση και θα φεύγουν για τα σπίτια τους για να κάνουν μπάνιο.

Από ‘κει και πέρα, μένει να αποφασιστεί από τον Αμπέλ Φερέιρα μία τελική λεπτομέρεια που θα καθορίσει στο 100% το πλάνο των προπονήσεων. Ποια είναι αυτή; Το ποιος θα είναι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν το κάθε γκρουπ. Αν όλο το ρόστερ μοιραστεί σε 7-8 άτομα ανά γκρουπ τότε μέσα σε δύο ώρες θα έχει ολοκληρωθεί το καθημερινό πρόγραμμα, αφού τα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας είναι υπεραρκετά για να γίνει σωστή δουλειά. Λογικά αυτή την απόφαση ο Φερέιρα θα την πάρει μόλις η Λίγκα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την Δευτέρα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ότι όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, η συντήρηση των γηπέδων στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας γίνεται κανονικά και οι αγωνιστικοί χώροι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που θα διευκολύνει την δουλειά του Φερέιρα, των συνεργατών του και των παικτών του ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.