Το τάιμινγκ με Αντρίγια είναι πάντα ιδανικό

Κώστας Πετρωτός16 Νοεμβρίου 2021

Υπάρχει μία λέξη κλειδί στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Αντριγια Ζίβκοβιτς: τάιμινγκ.Ο Δικέφαός αγγίζει το άριστα σε αυτόν τον τομέα στην περίπτωση του βραχύσωμου Σέρβου και η πρώτη σοβαρή απόδειξη είχε έρθει πέρυσι με την απόκτησή του. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε ελεύθερο έναν παίκτη για τον οποίο η Μπενφίκα έναν χρόνο (το καλοκαίρι του 2019) ζητούσε από την Εβερτον 35 εκατ. Ευρώ. Προφανώς υπάρχει και λάθος της πορτογαλικής ομάδας, τέτοιες ευκαιρίες προκύπτουν και από λάθη, όμως σημασία έχει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εκεί έτοιμος να κάνει την κίνησή του. Στην προκειμένη περίπτωση, μέτρησαν καταλυτικά η μεγάλη ατζέντα που αναμφίβολα έχει ο Ολαφ Ρέμπε ως τεχνικός διευθυντής και η πολύ καλή γνώση του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας που είχε ο Αμπέλ Φερέιρα. 

Ο Γερμανός κινήθηκε με ταχύτητα (είχε αυτό το χαρακτηριστικό στον τρόπο λειτουργίας του και ο παίκτης ήρθε στην Τούμπα). Ωστόσο, το καλό τάιμινγκ δεν εξαντλήθηκε εκεί. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ανάλογα αντανακλαστικά και περίπου δέκα μέρες πριν, όταν ανακοίνωσε την συμφωνία με τον βραχύσωμο Σέρβο για νέο συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Ιβάν Σαββίδης κινήθηκε μεθοδικά, είχε προσωπικά επαφή με τον πατέρα του παίκτη Γιόβιτσα και τον έπεισε να πει το ναι στην ανανέωση της συνεργασίας του γιου του. Πρόσφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον τωρινό ΠΑΟΚ και κατάφερε να πάρει ένα συμβόλαιο που τον δεσμεύει ως το 2024 και, μάλιστα, χωρίς μπάι άουτ. Μπορεί να χτίσει πάνω σε έναν σπουδαίο παίκτη απερίσπαστος και χωρίς τον φόβο μην έρθουν πολλά χρήματα και φύγει χωρίς ο ΠΑΟΚ να ρωτηθεί.

Το αποτέλεσμα της έγκαιρης δραστηριοποίησής του στο συγκεκριμένο θέμα το βλέπει τώρα και μαζί απολαμβάνει μία ποδοσφαιρική μετοχή να έχει συνεχώς limit up.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.