Το συγκλονιστικό πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη θα πάρει θέση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2022

Το πανό που συγκλόνισε στο Αγρίνιο για τον Άλκη θα φτάσει στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως ανακοίνωσε η Υπό δημιουργία Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη» που έχει αναλάβει δράση εδώ και μερικές μέρες.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή ο Τίτορμος θα βρίσκεται στο Βικελίδης

Τα ιδρυτικά μέλη της υπό δημιουργίας Δομής «Εις Το Όνομα Του Άλκη» με ανακοίνωσή τους φέρνουν στην επικαιρότητα την πρώτη δράση τους. Αφορά το πανό που κατασκευάστηκε στο Αγρίνιο και τοποθετήθηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, παριστάνοντας τον Τίτορμο, εμβληματικό σύμβολο του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του το άψυχο σώμα του Άλκη. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας.

Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό».

Ομάδα Ανθρώπων-Πολιτών, Ιδρυτικών Μελών της υπό δημιουργίας Δομής “ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ”

Η Δομή είναι ανοιχτή προς όλους και κυρίως, τους φιλάθλους-οπαδούς που αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να σταματήσει κάθε είδους οπαδικής βίας.

Link εγγραφής: https://forms.gle/svsfNh5cJGra5fgBA

E-mail επικοινωνίας: InTheNameOfAlkis@gmail.com

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.