To στοίχημα του Ραζβάν: Στο Απελντόορν με νέα όπλα στη φαρέτρα του!

Metrosport Team17 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Στην συνέντευξη Τύπου με την επιστροφή του στην ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πει πως η ομάδα θα κάνει δυο με τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών. 

Ξεκάθαρα αναφερόταν σε παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Παίκτες που σαφώς δεν μπορούν να αποκτηθούν στο τέλος της μεταγραφικής περίοδου (αν και πάντα θα είναι ανοικτό το παράθυρο μέχρι και την τελευταία μέρα για μεταγραφές). Πολύ απλά διότι στις 5 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League και επομένως εκείνη τη μέρα ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεση του, αυτούς τους παίκτες στις θέσεις που έχει εντοπίσει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. 

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως στις 12 Ιουλίου όταν η ομάδα θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στην Ολλανδία θέλει εκεί να βρίσκονται δυο με τρεις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που θα του λύσουν τα χέρια ώστε στο διάστημα που θα απομένει μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς να φτιάξει την ομάδα που θα πλησιάζει σε αυτό που οραματίζεται για τον νέο ΠΑΟΚ. Η απόκτηση του δεξιού μπακ (η «Μ» σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό ότι αυτή θα ήταν η πρώτη κίνηση) δεν ήταν και η προτεραιότητα. Απλά η λύση του Τέιλορ έπεσε στο τραπέζι, ο Λουτσέσκου έκρινε πως είναι χρήσιμος και τον απέκτησε. 

Τώρα ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός μέσου με τα χαρακτηριστικά που απουσιάζουν από τους υπάρχοντες, ενός φορ και ενός εξτρέμ. Το είχαμε σημειώσει και πρόσφατα πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν να μην έχει καθαρό φορ αφού ο Σφιντέρσκι είναι στο Euro και ο Κούτσιας έχει άλλα δυο ματς με την Κ19. 

Οπως και να έχει η προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο... κύμα ενίσχυσης με αυτούς τους δυο ή τρεις παίκτες που εξ αρχής είχε ζητήσει ο Λουτσέσκου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι ο ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στην Ολλανδία το πρωί της 12ης Ιουλίου. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του Ραζβάν και θέλει να το κερδίσει, για να ψάξει στην συνέχεια τις επόμενες κινήσεις από το πάνω ράφι μέσα στον Αύγουστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.