Το στοίχημα που έβαλαν Τζόλης-Καρέτσας

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2025

Το ματς ανάμεσα σε Γκενκ και Κλαμπ Μπριζ (νίκη φιλοξενούμενων με 5-3) ήταν μια ιδανική ευκαιρία για τους Κωνσταντίνο Καρέτσα και Χρήστο Τζόλη να συναντηθούν ως αντίπαλοι. Ο Τζόλης μάλιστα, έκανε... χατ-τρικ σε ασίστ, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του για να πάρει ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. 

Μετά το τέλος του ματς, οι δύο Έλληνες έκαναν δηλώσεις στο βέλγικο dazn αποκαλύπτοντας και το στοίχημα που έχουν βάλει σε προσωπικό επίπεδο τη φετινή σεζόν. «Την τελευταία φορά με ρωτούσε αν θα παίξω ή όχι γιατί ήμουν άρρωστος. Δεν είχα παίξει τότε οπότε ήταν τυχερός που έμεινα στις έξι ασίστ. Στο τέλος της χρονιάς νομίζω ότι θα νικήσω», δήλωσε αρχικά ο Τζόλης με τον Καρέτσα να ξεσπάει σε γέλια και να απαντάει.

«Νομίζω ότι ο Χρήστος θα έχει περισσότερα γκολ από εμένα, αλλά στις ασίστ θα είμαι εγώ στην κορυφή σίγουρα», τόνισε ο παίκτης της Γκενκ με τους δύο Έλληνες να βάζουν στοίχημα και τον Τζόλη να λέει στον «Kos» πως άμα κερδίσει θα του κεράσει ένα ελληνικό δείπνο στις Βρυξέλλες το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.