Το πρότζεκτ Τζίμας και η επιμονή στην επιμόρφωση των νέων αθλητών

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024

Γράφουν οι: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Πολύ μεγάλη βαρύτητα δίνουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και στην επιμόρφωση των νεαρών αθλητών της ομάδας. Δεν είναι μόνο η πρόοδος στους αγωνιστικούς χώρους. Οι επιδόσεις στα μαθήματα αποτελούν μονόδρομο. Είναι ξεκάθαρη η συμβουλή που δίνεται σε όλους ανεξαιρέτως: Να διαβάζετε, να σπουδάσετε, να μορφωθείτε. 

Είναι αυτό που έλεγαν παλαιότερα οι αρχαίοι Έλληνες: Νους υγιής και σώμα υγιές. Ο Τζίμας που βρίσκεται στην τρίτη λυκείου, προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Στον ΠΑΟΚ, θεωρούν πως ο νεαρός επιθετικός, που δείχνει μεγάλη επιμέλεια στα μαθήματα του, θα μπορέσει να τα καταφέρει στις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Ο στόχος του νεαρού, είναι να περάσει σε μία ανώτερη σχολή. Και παράλληλα με το ποδόσφαιρο, να ακολουθήσει τις σπουδές του. Το θεωρούν απαραίτητο στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για τον Τζίμα, αλλά για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Ταλιχμανίδης φοιτητής στην γυμναστική ακαδημία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα νεαρού αθλητή, που αποτελεί πρότυπο για τους υπόλοιπους, είναι ο Χρήστος Ταλιχμανίδης. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ παράλληλα με την πρόοδό του με την ομάδα, είναι φοιτητής στην γυμναστική ακαδημία, στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. 

Είναι φοιτητής, είναι επαγγελματίας αθλητής και περιμένει με υπομονή την ευκαιρία του, στην πρώτη ομάδα. Δικαιολογημένα αποτελεί πρότυπο για κάθε νεότερό του. Και παράδειγμα προς μιμησι, που επικροτούν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.