Το πρώτο βήμα του Άρη για την άρση το ban έγινε

Γιώργος Στράντζαλης17 Ιουλίου 2020

Καλές οι μεταγραφικές αναζητήσεις, καλά τα πρώτα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ακόμα καλύτερη η εικόνα προεργασίας που βγάζει ο Αρης, όμως ένα είναι το βασικό εμπόδιο που απαιτείται να ξεπεραστεί για να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Η άρση του ban.  

Προς αυτή την κατεύθυνση και μη έχοντας άλλη επιλογή, ο Θόδωρος Καρυπίδης ήδη έχει αρχίσει τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με τους πρώην ποδοσφαιριστές, Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιντες και τον μάνατζερ Μαγκνταλένια, υποθέσεις οι οποίες έχουν τελεσιδικήσει στη FIFA και έχουν επιφέρει το ένα από τα δύο μεταγραφικά ban στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες πληρωμές των διακανονισμών.

 Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας καταβλήθηκε ένα σημαντικό ποσό στον Ούμπιντες και στον μάνατζερ του. Ο Αρης βρήκε σημείο συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου κοντά στις 23ο χιλιάδες ευρώ και στον τρόπο καταβολής τους, λαμβάνοντας εχθές την πρώτη δόση. Ο Ούμπιντες εξ’ αρχής έδειξε διαλλακτική στάση και ήταν διατεθειμένος να τα βρει με την ΠΑΕ, ενώ να σημειωθεί ότι διεκδίκησε μόνο τα δεδουλευμένα του πρώτου χρόνου συνεργασίας του με τον Αρη. 

Σύμφωνα με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο προσεχές διάστημα θα καταβληθούν χρήματα και στον Ντιόγο Σιστόν. Με τον Ισπανό ο Αρης τα βρήκε στην καταβολή 210 χιλιάδων ευρώ, από τα οποία θα εισπράξει άμεσα τις 80 χιλιάδες και θα εξοφληθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Η πιο δύσκολη υπόθεση αφορά στον Πορτίγια, με τον οποίο ακόμη δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία για την καταβολή των χρημάτων. 

Εκτιμάται ωστόσο από την πλευρά του Αρη πως σύντομα θα βρεθεί λύση και με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Εφόσον διακανονιστούν οι οφειλές προς τους τρεις, τότε ο Αρης θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την άρση του μεταγραφικού ban, ενώ για το δεύτερο, που αφορά στη μεταγραφή του Ντουρμισάι, εκκρεμεί η εκδίκαση στo CAS.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.