Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο σπίτι εν μέσω κορωνοϊού

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Στο σπίτι γέννησε μια γυναίκα στη Βρετανία λόγω των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Πέμπτη, όπως αναφέρει η independent, η Kathryn Fanton ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι τα νερά είχαν σπάσει. Οι συσπάσεις άρχισαν και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Ωστόσο, πριν προλάβουν να έρθει η ιατρική βοήθεια, η γυναίκα γέννησε την κόρη της, την οποία και ονόμασε Heidi Astrid. Στο σπίτι βρισκόταν ο 51χρονος παππούς και η δίχρονη αδερφή του μωρού. Οι δύο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και χαίρουν άκρας υγείας.

Ο σύζυγος περιέγραψε τη στιγμή της γέννας τονίζοντας ότι δεν είχε πανικοβληθεί περισσότερο στη ζωή του. Χαρακτηριστικά είπε: «Αυξήθηκε αρκετά γρήγορα. Είμαι στο τηλέφωνο και ξαφνικά βλέπω ένα κεφάλι ξεφυτρώνει. Ήμουν σοκαρισμένος. Λίγο αργότερα, ξαφνικά βγαίνει ένα μωρό. Ποτέ δεν είχα πανικοβληθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ξαφνικά κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά μου. Ακούμε για τους ανθρώπους που γεννούν στο σπίτι αλλά δεν περιμέναμε να συμβεί σε εμάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.