Το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ

Θανάσης Κυλώνης25 Νοεμβρίου 2020

Η 4η αγωνιστική των ομίλων στις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA «άνοιξε» χθες, με κοινό χαρακτηριστικό στο πρόγραμμα του ευρωπαϊκού τριημέρου την πληθώρα καυτών φαβορί.

Ένα από τα λίγα αποψινά παιχνίδια που είναι ισορροπημένο βάσει αποδόσεων, είναι το Μαρσέιγ – Πόρτο. Η ομάδα του Κονσεϊσάο ήταν σαφώς καλύτερη στο 3-0 του «Ντραγκάο» και πετυχαίνει αυτήν του συμπατριώτη του Βίλας-Μπόας εκτός ρυθμού, χωρίς επίσημο ματς εδώ και 3 εβδομάδες μετά την αναβολή του αγώνα με τη Νις, αλλά για τους Γάλλους το ματς είναι «τελικός» ύστερα από 3 σερί ήττες. Με σημείο δεν θα μπλέξω, κρατάω μόνο το g/g στο 1.85, κυνηγώντας ουσιαστικά το πρώτο γκολ της ΟΜ, που είναι η μοναδική ομάδα σε όλους τους ομίλους που ακόμα δεν έχει σκοράρει! Πολύ πάει, θυμίζω ότι ο Παγέτ είχε χάσει πέναλτι για να ισοφαρίσει στο Πόρτο.

Στο «Καραϊσκάκη», όσο κι αν ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πάντα αξιόμαχος απέναντι στα «μεγαθήρια» της Ευρώπης, με τόσες πολλές και σημαντικές απουσίες (Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ραφίνια, Χολέμπας), φαντάζει… mission impossible να πάρει αποτέλεσμα από τη Μάντσεστερ Σίτι, που θέλει να κάνει το 4/4 και να σφραγίσει την πρόκρισή της για να ρίξει το βάρος στην Πρέμιερ Λιγκ όπου έχει μείνει πίσω. Πέραν του Ντε Μπρόινε, όλοι οι υπόλοιποι αστέρες του Γκουαρδιόλα ταξίδεψαν στην Αθήνα, κρατάω το διπλό μαζί με over στο 1.85.

Ακόμα περισσότερα γκολ περιμένω στο Μόναχο, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ζάλτσμπουργκ (2-6). Οι Βαυαροί, που πάνε κι αυτοί για το 4/4, έρχονται από το 1-1 με τη Βέρντερ δεχόμενοι γκολ για 5ο σερί παιχνίδι, πολύ σπάνια πάντως κάνουν δυο κολλητές εντός έδρας γκέλες. Κρατάω τον άσο μαζί με g/g στο 1.90+, αφού οι Αυστριακοί ποτέ δε μένουν «άσφαιροι», ακόμα και στα εκτός έδρας ματς με τους «μεγάλους» της Ευρώπης. Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο «έφτυσε αίμα» για να τους κερδίσει 3-2.

Ανάλογο combo θα παίξω και στο μεγάλο ματς του Μιλάνου, όπου η Ιντερ του Κόντε παίζει τα ρέστα της κόντρα σε μια Ρεάλ που είναι ευάλωτη φέτος εκτός έδρας (λίγο έλειψε να χάσει στο Γκλάντμπαχ, 4 «έφαγε» πρόσφατα στη Βαλένθια) και δεν θα έχει τον Ράμος, ίσως και τους αμφίβολους Μπενζεμά, Κασεμίρο, Βαλβέρδε. Ούτε στο 3-2 της Μαδρίτης ήταν καλύτερη από την Ιντερ. Με τους «νερατζούρι» να έχουν υψηλό ηθικό μετά το 4-2 επί της Τορίνο από 0-2 και σούπερ εντός έδρας παράδοση με τη Ρεάλ (5-2-0), κρατάω τον άσο μαζί με g/g στο 3.50.

Στο Γιουρόπα Λιγκ αύριο, ένα από τα πιο δυνατά φαβορί δείχνει ο άσος της ΑΕΚ κοντά στο 1.50. Κέρδισε πολύ εύκολα 1-4 στην Ουκρανία τη Ζόρια και με νέα νίκη θα ξαναμπεί στο κόλπο της πρόκρισης. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και τη Λάρισα στη Ριζούπολη (τώρα παίζει στο ΟΑΚΑ), παίρνοντας και πάλι γκολ από διαφορετικούς σκόρερ, δείγμα του πλουραλισμού που έχει στην επίθεση. Ο άσος μαζί με over στο 2.20+ δεν είναι κακός.

Κρατάω και τον άσο της Γάνδης στο 2.30+, καθώς δείχνει να βρίσκεται σε ανέβασμα και μόνο με νίκη θα παραμείνει ζωντανή. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει σοβαρό ανταγωνισμό στη Σερβία κι αυτό φαίνεται όταν βγαίνει εκτός συνόρων.

Από over, καλοπληρωμένο στο 1.90 το Νις – Σλάβια, βλέποντας τα σκορ και των δύο στον όμιλο. Η Νις έχασε 6-2 στο Λεβερκούζεν και 3-2 στην Πράγα, η Σλάβια νωρίτερα είχε χάσει 3-1 στο Ισραήλ από την Χάποελ Μπερ Σεβά, μαζί με g/g πάει στο 2.15.

Καλή τύχη στις επιλογές σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΙΤΙ 2&Over

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΟΡΤΟ G/G

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1&G/G

ΙΝΤΕΡ – ΡΕΑΛ 1&G/G

ΠΕΜΠΤΗ

ΑΕΚ – ΖΟΡΙΑ 1&Over

ΓΑΝΔΗ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1

ΝΙΣ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ Over&G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.