Το πρώτο «ασπρόμαυρο» μήνυμα του Τάισον μετά το γκολ και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (pic)

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου

Ο ΠΑΟΚ νωρίτερα πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, με πολύ σοβαρή εμφάνιση στην Τούμπα, κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένας εκ των πρωταγωνιστών που ήρθε από τον πάγκο στο... ονειρικό του ντεμπούτο στην Τούμπα είναι ο Τάισον.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό εν μέσω αποθέωσης αντικαθιστώντας τον Καλέντ Νάρει και δεν άργησε να... ανταποδώσει το θερμό καλωσόρισμα που του επεφύλασσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. 

Συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε αποδέκτης μιας εκπληκτικής κάθετης του Νέλσον Ολιβέιρα και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Λοντίγκιν δίνοντας σκορ ασφαλείας και εκκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς.


Όπως είναι φυσικό ο 35χρονος Βραζιλιάνος είχε κάθε δίκιο να είναι περιχαρής μετά το φινάλε της αναμέτρησης και μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έστειλε το πρώτο «ασπρόμαυρο» μήνυμα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έγραψε «Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου». Δείτε τη χαρακτηριστική εικόνα:



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.