Το Πρωτάθλημα του άκρατου παραλογισμού

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Γκαγκάτση από τούτη εδώ την στήλη τον κριτικάραμε σκληρά. Ήταν η εποχή που μας είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η ομάδα -κυρίως με την πολυιδιοκτησία- έμοιαζε ανίσχυρη και απροστάτευτη. 

Επίσης υπήρχαν και θέματα αγωνιστικά και διαιτησίας που λόγω μη παρουσίας του Σαββίδη βλέπαμε ότι δεν λαμβάνονταν άμεσα ή ακόμη και ποτέ οι προσήκουσες αποφάσεις. Όμως σήμερα έχουμε χρέος να τονίσουμε τη νίκη που πέτυχε προσωπικά απέναντι στο Μαρινάκη, τα διαπλεκόμενα και κατά δικαστική απόφαση συκοφαντικά μέσα, που έγραψαν ότι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε εμπλοκή στη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού του Άρη Τόσκο.

 Τα σάιτ κατέβασαν τα δημοσιεύματα και υποχρεούνται σε καταβολή αποζημίωσης 20.000€. Όπως ήρθε αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ και οι αξιωματούχοι του επιβάλλεται να κυνηγούν όλες τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει εβδομάδα που δυο κυρίως εφημερίδες να μη βάλουν κατά του Σαββίδη προσπαθώντας τώρα τελευταία να τον εμπλέξουν ακόμη και στον πόλεμο. Από την άλλη προχθές γράψαμε για τη χορηγία δώρο εταιρίας του Μαρινάκη σε 10 ΠΑΕ. 

Δεν είδαμε ακόμη κάποια παρέμβαση. Και αν δε δούμε πρέπει να γίνει καταγγελία ακόμη και από τον ΠΑΟΚ. Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να οχυρωθεί επικοινωνιακά και να επιτεθεί. Δε γίνεται να κάνει χειρονομίες ο Σίνκεφελντ και να μη τιμωρείται ακόμη ενόψει ΠΑΟΚ. Δε γίνεται σα ΠΑΟΚ να δέχεσαι να παίζει έστω και σε ένα παιχνίδι που να διακυβεύεται η πρώτη θέση Έλληνας διαιτητής και δη ο Μανούχος. 

Δε γίνεται να μην αντιδράς σε αυτό. Στα παιχνίδια του Άρη με τον Ολυμπιακό χαρίστηκαν 4 βαθμοί στον πρωτοπόρο. Ο Άρης έκοψε 5 βαθμούς (δίκαια) από τον ΠΑΟΚ. Αμέσως φαίνεται ότι μια και μόνο καλή σχέση του Ολυμπιακού με μια ομάδα μπορεί να δώσει τον τίτλο , πόσο δε με 10 χορηγίες. Απ’ ότι έχει αποδειχθεί η διοίκηση του Άρη για τους δικούς της λόγους δεν θέλει σε κανένα σημείο να έρθει σε σύγκρουση με τον Μαρινάκη. 

Είναι δικαίωμά της. Είναι εσωτερικό ζήτημα το οποίο ανέχονται ή όχι οι φίλαθλοι του Άρη. Αν μπορούσαμε να χωρίσουμε τον Καρυπίδη σε δυο οντότητες , αυτή του προέδρου του Άρη και αυτή του Επιχειρηματία για την πρώτη δε θα μπορούσαμε να καταλογίσουμε κάτι μεμπτό σε αντίθεση με τη δεύτερη. Όμως τα παραπάνω δε σημαίνουν τίποτε εκτός από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα δε θέλει μόνο μέταλλο και mentality όπως λέει ο Λουτσέσκου. 

Ή για να χτίσει γήπεδο δε φτάνει μόνο η καλή διάθεση και τα λόγια βουλευτών και πρωθυπουργών. Δυστυχώς μας θεωρούν ακόμη και σήμερα συμπλήρωμα του πληθυσμού της Ελλάδας. Παρίες με δικαίωμα ψήφου και βλάκες με περικεφαλαία όπως λέγαμε παλιά. 

Γι’ αυτό κύριε Γκαγκάτση πάρτε ως παράδειγμα την προσωπική σας περιπέτεια, σκεφτείτε το μέγεθος της οργής και της αδικίας που νιώσατε όταν διαβάζατε όλα αυτά τα ψέματα περί Τόσκο και θα αντιληφθείτε άμεσα πως αισθάνεται ο μέσος οπαδός του ΠΑΟΚ. 

Αυτός που από το 2016 έβλεπε τον διαιτητή Παπά να τον Σφάζει, το 2018 τον Κομίνη να του παίρνει το πρωτάθλημα και τώρα τον Κλάτεμπεργκ να σιγοντάρει το ερείπιο του Ολυμπιακού να πάρει το πρωτάθλημα προκειμένου να κρατήσει αυτός τη θέση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.