«Το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει, η μπάλα μάλλον βγήκε έξω στο γκολ του ΟΣΦΠ»

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Φεβρουαρίου 2020

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι το Πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει και ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα, ώστε να διατηρηθούν τα κεκτημένα και φέτος στην Τούμπα.

«Οι λεπτομέρειες κρίνουν ένα παιχνίδι και εμείς χάσαμε από ένα αυτογκόλ δικό μας. Είχαμε κυκλοφορία, κατοχή, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το κεφάλι ψηλά, δεν έχει τελειώσει ακόμα το Πρωτάθλημα και τώρα ξεκινάει για εμάς. Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι στην ομάδα και να καταφέρουμε ότι πετύχαμε την περσινή σεζόν με την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ».

Για το γεγονός ότι έχασε στην αρχή της σεζόν τη θέση σου κάτω από τα δοκάρια:

«Είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση, το νιώθω, το βλέπουν οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Στο διάστημα που έχασα τη θέση μου, δούλεψα, προσπαθούσα να εμψυχώνω τα παιδιά, γενικά όμως είναι περίεργη χρονιά κι όλοι θα κριθούμε στο τέλος. Έχουμε πίστη, ομοιογένεια, αυτή η ομάδα έχει μάθει να μην τα παρατάει και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Επαναλαμβάνω τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα για εμάς και θα δώσω τα πάντα για πάρουμε τον τίτλο.

Για τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού κι αν η μπάλα βγήκε έξω:

«Τη στιγμή που αποκρούω κοιτάω αμέσως την μπάλα και είδα ότι είχε βγει έξω. Πάνω στην ένταση όμως δεν μπορώ με σιγουριά τι έγινε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.