Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Γκαρσία για την ενδεκάδα

Metrosport Team14 Μαρτίου 2021

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διεκδικήσει τις πιθανότητες να βρεθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά το επεισόδιο που είχε με τους οπαδούς στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ουρουγουανός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Καγκάβα που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. 

Ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας και Βιερίνια στο δεξί ενώ Ίνγκασον και Κρέσπο θα είναι οι δύο στόπερ. Βέβαια, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Βαρέλα. Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι στον άξονα και ο Ουάρντα λίγο πιο μπροστά. Τζόλης και Ζίβκοβιτς θα βρεθούν στις πτέρυγες ενώ δεν αποκλείεται ο Σέρβος να μην ξεκινήσει το παιχνίδι λόγω των έξι καρτών που έχει και τη θέση του να πάρει ο Μουργκ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κρμέντσικ. Θέση διεκδικεί στα χαφ και ο Καντουρί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.